18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Rebeliant 2021-01-16, 12:16 16
W chuj nie tego się spodziewałem, ale też znakomicie wyszło.
Zgłoś
banerr 2021-01-16, 12:25 25
Jak mnie wkurwiające te szczekające bez powodu kundle. Zrobił prawidłowo, powinien jeszcze wyjebać na ryj tą tępą dzidę.
Zgłoś
ziomek1602 2021-01-16, 12:28 25
Mam nadzieję, że dojadą frajera i mu wybiją zjebane pomysły z głowy. Ciekawie by było, jakby wystartował do kogoś swoich gabarytów, zamiast się znęcać nad małym stworzeniem. Kurwa, nie człowiek.
Zgłoś
chorym 2021-01-16, 12:41 53
banerr napisał/a:

Jak mnie wkurwiające te szczekające bez powodu kundle. Zrobił prawidłowo, powinien jeszcze wyjebać na ryj tą tępą dzidę.

Ty robisz to samo, tylko że szczekasz na forach
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-01-16, 12:45 8
No to czekamy na filmik z udzialem tego pana - jak maz/konkubent wroci do domu... (no chyba, ze wlasnie ucieka na motorze przed policja )
Zgłoś
MrNeko 2021-01-16, 12:51 11
Zabrakło ciężarówki
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-01-16, 13:06 12
Prawidlowo. Szanuje tego sasiada. Powinien jeszcze po lisciu sprzedac domownikom a psa to pod samochod wyjebac. mam nadzieje ze jak maz wroci to tez wpierdol dostanie
Zgłoś
Zaprzysiężony 2021-01-16, 13:16 21
Sąsiadka kupiła sobie owczarka niemieckiego (osiedle domów). Wypuszczała go od 5 piątej, wpuszczała do domu po 22. Napierdalał non stop bez powodu, do tego stopnia że nas budził. Po rozmowie już nie napierdala od 5, tylko od 10. Jestem na granicy wytrzymałości i w pełni rozumiem typa.
Dzielnicowy? "Nic nie mogę zrobić jeśli psu nie dzieje się krzywda". Ale mi się kurwa dzieje tępa pało.
Zgłoś
banerr 2021-01-16, 14:41 18
Zaprzysiężony napisał/a:

Sąsiadka kupiła sobie owczarka niemieckiego (osiedle domów). Wypuszczała go od 5 piątej, wpuszczała do domu po 22. Napierdalał non stop bez powodu, do tego stopnia że nas budził. Po rozmowie już nie napierdala od 5, tylko od 10. Jestem na granicy wytrzymałości i w pełni rozumiem typa.
Dzielnicowy? "Nic nie mogę zrobić jeśli psu nie dzieje się krzywda". Ale mi się kurwa dzieje tępa pało.

Był tu kiedyś fachowiec od kundli.
Weź gąbkę, namocz w tłuszczu i podrzuć kudlowi. Po tygodniu będziesz miał spokój.

chorym napisał/a:

Ty robisz to samo, tylko że szczekasz na forach

Pies ci mordę lizał.
Zgłoś
wdowa40 2021-01-16, 14:48 2
banerr napisał/a:

Matka ciebie pewnie nie kochała..
Zgłoś
SuchyHarry 2021-01-16, 15:09 4
Zaprzysiężony napisał/a:

O ile pies w bloku to strzał w kolano, bo zarówno zwierzak męczy się na małej powierzchni i jak szczeka, to może wkurwiać sąsiadów, ale komu kurwa przeszkadza pies na osiedlach domów jednorodzinnych? Nie gnieździsz się w pięć osób + pies na małej powierzchni, tylko każdy ma swój kąt a pies podwórko/kojec. Psy zazwyczaj ujadają jak są puszczone luzem po podwórku i jak ktoś przechodzi obok płota. Taka ich natura, To trochę jak z jebanymi miastowymi, którzy wyprowadzają się na wieś, bo chcą "świeżego powietrza", a tu im kurwa rolniki hałasują kombajnami i nie dają się delektować błogą ciszą życia na wsi.

Z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć, iż jeśli faktycznie pies napierdala 10h bez przerwy, to faktycznie idzie się wkurwić. Patent z gąbką w tłuszczu jest stary w chuj, tylko czy zwierzak ma płacić za to, że ma pojebanych właścicieli? No i na poprawkę trzeba wziąć, że jest to owczarek niemiecki, czyli pies, który stróżowanie ma we krwi. Może więc czas zainwestować w to:

Zgłoś
kuziu 2021-01-16, 15:20 2
Uj w dupę wszystkim sqrwysynom na tym forum, którzy tolerują i cieszą się a może i krzywdzą najlepszego przyjaciela człowieka jakim jest pies.
Zgłoś
zenek111 2021-01-16, 15:26 4
Zaprzysiężony napisał/a:

Sąsiadka kupiła sobie owczarka niemieckiego (osiedle domów). Wypuszczała go od 5 piątej, wpuszczała do domu po 22. Napie**alał non stop bez powodu, do tego stopnia że nas budził. Po rozmowie już nie napie**ala od 5, tylko od 10. Jestem na granicy wytrzymałości i w pełni rozumiem typa.
Dzielnicowy? "Nic nie mogę zrobić jeśli psu nie dzieje się krzywda". Ale mi się k***a dzieje tępa pało.

Zgłoś do WIOŚ, że normy hałasu na osiedlu są przekraczane przez tego psa, będą musieli dniem i nocą siedzieć pod ich domem i dokonywać czystego pomiaru ( bez zakłóceń innym szczeknięciem czy od przejeżdżającego auta) właściciel siersciucha się wystraszy i go schowa. Nawet jak nie wyjdą przekroczone to zawsze można próbować zgłaszać jako zakłócanie porządku( też działa w zależności od policemajstra)
Zgłoś
capeio 2021-01-16, 15:27
Rebeliant napisał/a:

W chuj nie tego się spodziewałem, ale też znakomicie wyszło.

Jesteś zwykła kur...wą nie człowiekiem zapewne jestes gimbusem abyś zdechł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem