📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Solidnie pokurwiony dewiant
Szkoda, ze nie trafil na faceta konkretniejszych rozmiarow i nie wypalal konkretniejszego wpierdolu.
Szkoda, ze nie trafil na faceta konkretniejszych rozmiarow i nie wypalal konkretniejszego wpierdolu.
Ale pizda z tego typa. Zajebać temu czemuś i się nie patyczkować. Ni to baba ni to chłop.
powinien wyjebać bułę temu pierdolonemu gernder-ufo
Dzięki zachowaniu tego gówna koleś nawet w sądzie by wygrał
Mam nadzieję że to czytasz spierdolino z filmiku - to, że jakiś syn Chazana przyszył Ci pizdę, nie znaczy że musimy to zaakceptować. Albo się dostosujesz, albo zaszyj pizdę i udawaj że nic się nie stało.
Mam nadzieję że to czytasz spierdolino z filmiku - to, że jakiś syn Chazana przyszył Ci pizdę, nie znaczy że musimy to zaakceptować. Albo się dostosujesz, albo zaszyj pizdę i udawaj że nic się nie stało.
Z przyjemnością bym temu czemuś rozpierdolił ryj
jak sprawdzić płeć genderowca ? wystarczy kopnąć "to coś" w krocze
wyjątkowo wredny okaz
piotrekp25 napisał/a:
trzymałbym go w klatce , karmił zdechłymi świerszczami i wołał do niego Arnoldwyjątkowo wredny okaz
Polnischefuhrer napisał/a:
powinien wyjebać bułę temu pierdolonemu gernder-ufo
Nie śmiejemy się z UFO, nie porównujemy tego czegoś do UFO. UFO jest fajne i nie ubierają się w takie coś tylko biegają i latają sobie bez ubranek pokazując swoje szare ciało.
Napierdalał bym to coś studzienką od szamba w ten wykrzywiony łeb może by się wyprostował. Swoją drogą gabaryty podobne do gwiazdy naszego rządu
Boże, że ja nie mam takich przygód. Był by materiał na HARD'a a nie jakąś kwejkową wstawkę. Tak kurwo jesteś tym czymś, pomiotem szatana, najtańszą szmatą. I daj mi Bóg spotkać Cię na ulicy, dowiesz się czym się różni facet od pizdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów