Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma tyle samo koni amerykańskich co ten ciągnik siodłowy obok
Zawsze kisnę z ludzi, którzy kupują Mustangi. To jest samochód, który co najwyżej wygląda, bo jeździ tragicznie. W Fordzie mówią, że "dziki jak prawdziwy mustang" ale prawda taka, że jest po prostu chujowo zaprojektowany. Za te pieniądze to nawet Golf lepiej jeździ...
I wolałabyś na dupy podjechać golfem jak Mustangiem hehe ?
Przecież jak to V8 zaryczy to same im stringi z cip spadają.
Mustang już nie jest taki zły jak kiedyś się mówiło o amerykańskich samochodach, że potrafią tylko po prostej jechać. Zawieszenie, hamulce.etc już o niebo lepsze jak kiedyś, jedynie pośmiewisko to te silniki 2.3 turbo z 4 cylindrami które w Europie oferują.
Zawsze kisnę z ludzi, którzy kupują Mustangi. To jest samochód, który co najwyżej wygląda, bo jeździ tragicznie. W Fordzie mówią, że "dziki jak prawdziwy mustang" ale prawda taka, że jest po prostu chujowo zaprojektowany. Za te pieniądze to nawet Golf lepiej jeździ...
Siedziałeś chociaż w jakimś? Może i nie zapierdala w zakrętach jak taki focus st, którego wcześniej miałem ale po dwóch latach jeżdżenia Mustangiem wciąż za każdym razem kiedy go odpalam i sobie popierdalam daje mi w CHUJ pozytywnych emocji i adrenaliny. A ty czym śmigasz, że ze mnie kiśniesz? Hulajką?
Siedziałeś chociaż w jakimś? Może i nie zapierdala w zakrętach jak taki focus st, którego wcześniej miałem ale po dwóch latach jeżdżenia Mustangiem wciąż za każdym razem kiedy go odpalam i sobie popierdalam daje mi w CHUJ pozytywnych emocji i adrenaliny. A ty czym śmigasz, że ze mnie kiśniesz? Hulajką?
Systemy antypoślizgowe nie są w stanie zapanować / kontrować w takiej sytuacji ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów