Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Akapit 1
Z tego co się orientuje to nie da się wyleczyć z homoseksualizmu [...]
Tu bym chciał kolegę poprawić, bo da się wyleczyć z homoseksualizmu.
Tu jakiś wywiad z gościem, co wyszedł z homoseksualizmu:
http://www.homoseksualizm.edu.pl/index.php/wiecej/publicystyka/164-mona-wyj-z-homoseksualizmu
I gdzieś się znajdą informacje o konkretnych osobach, które wyszły z homoseksualizmu. Tylko poszukać trzeba.
Rozdział III
ŹRÓDŁA PRAWA
Art. 87.
Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są: Konstytucja, ustawy, ratyfikowane umowy międzynarodowe oraz rozporządzenia.
Źródłami powszechnie obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej są na obszarze działania organów, które je ustanowiły, akty prawa miejscowego.
Gdybyśmy nie byli państwem świeckim to w konstytucji miałbyś wzmiankę odnośnie tego, iż do źródeł prawa zaliczamy prawo kościelne. Nie widzę nigdzie takiej wzmianki.
Chyba nie zrozumiałeś przyjacielu ironii.
Konstytucja RP, Rozdział 1, Art. 18: „Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.”
Konstytucja Rzeczypospolitej określa małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny. A zatem – jednej kobiety i jednego mężczyzny, czyli nie dopuszcza się poligamii
według prawa homoseksualizm nie jest normalny, nie tworzy rodziny więc wg prawa świeckiego nam obowiązującego też.
Odsyłam ponownie do mojego pierwszego postu.
Chyba nie zrozumiałeś przyjacielu ironii.
Konstytucja RP, Rozdział 1, Art. 18: „Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.”
Konstytucja Rzeczypospolitej określa małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny. A zatem – jednej kobiety i jednego mężczyzny, czyli nie dopuszcza się poligamii
według prawa homoseksualizm nie jest normalny, nie tworzy rodziny więc wg prawa świeckiego nam obowiązującego też.
Odsyłam ponownie do mojego pierwszego postu.
A Ty chyba nie wiesz, że prawo można modyfikować i to duża różnica między "prawem boskim", a prawem stanowionym przez ludzi. To właśnie czyni prawo świeckie lepszym od kościelnego. Jest odczytywane wprost wraz z wykładnią prawa i można je modyfikować w ramach zmieniającej się sytuacji społecznej i nie tylko, danego kraju.
O to się właśnie rozchodzi aby prawo zmodyfikować, więc nie bardzo widzę aby Twój argument był właściwy.
PS. Serio - zanim coś napiszecie to zapoznajcie się trochę z tym jak prawo działa jako całość, a nie cytujecie fragment i myślicie, że wszystko jest czarne na białym.
Skąd on bierze na to pieniądze, bo wątpię, aby śmieć pracował.
Piercing, skaryfikacje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów