Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Daję piwo, żeby weszło na główną i wywołało dyskusję w komentarzach
camson, uważaj lewaki czuwają. Zaraz zostaniesz katolo-homofobo-faszystą.
wiem, ale mam wyjebane
Większość homoseksualistów wygląda normalnie i mijamy ich codziennie na ulicy nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Lubią brać w dupę to niech biorą. Inni lubią na siebie srać to niech srają. Jeszcze inni lubią walić konia do anime.
To co każdy robi w sypialni to jego indywidualna sprawa. "Wolność moja kończy się na czubku Twojego nosa", więc pierdolnijcie się w głowę i przestańcie narzucać innym różne zakazy. "Pedały" ukazujące się w TV i na ulicach to pojeby, a nie zwykli homosie. Sprawa ma się tak samo z katolikami i kato-moherami spod krzyża. Można być zwykłym szanującym się katolikiem i być wrzucanym do jednego pudła z fanatykami. Uważacie to za logiczne i rozsądne? Bo ja nie.
I nie - tolerancja dla homoseksualizmu nie doprowadzi do legalizacji pedofilii z jednego bardzo prostego powodu. O dziecku decydują rodzice oraz są pewne prawa odnośnie ochrony dzieci co nie zniknie nigdy. Takie prawa, nawet w formie nie pisanej istnieją od dawna.
To co napisałem to prosta logika, którą każdy inteligentny i rozsądnie myślący człowiek powinien pojąć. Jeżeli religia Ci zasłania oczy albo coś innego równie głupiego to uświadom sobie, iż w domyśle jesteśmy krajem świeckim i w sposób świecki powinniśmy myśleć o innych ludziach w Polsce ponieważ nie każdy wyznaje taką religię jak Ty i ma do tego prawo. Zabraniając danej osobie homoseksualizmu z powodu "bo bóg mówi inaczej", zwyczajnie narzucasz jej swoją wolę, a tym samym naruszasz jego wolność.
PS. Nie jestem od palikociarni ani nie mam nic wspólnego z żadnym politycznym ugrupowaniem jak zaraz ktoś mi zarzuci.
Pedał nie znaczy to coś na filmiku. Nie jestem lewakiem ani prawicowcem, ale historia nawet opisuje wiele znanych jednostek, które były homoseksualistami i jakoś nikt nie skreśla ich z kart historii.
Większość homoseksualistów wygląda normalnie i mijamy ich codziennie na ulicy nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Lubią brać w dupę to niech biorą. Inni lubią na siebie srać to niech srają. Jeszcze inni lubią walić konia do anime.
To co każdy robi w sypialni to jego indywidualna sprawa. "Wolność moja kończy się na czubku Twojego nosa", więc pierdolnijcie się w głowę i przestańcie narzucać innym różne zakazy. "Pedały" ukazujące się w TV i na ulicach to pojeby, a nie zwykli homosie. Sprawa ma się tak samo z katolikami i kato-moherami spod krzyża. Można być zwykłym szanującym się katolikiem i być wrzucanym do jednego pudła z fanatykami. Uważacie to za logiczne i rozsądne? Bo ja nie.
I nie - tolerancja dla homoseksualizmu nie doprowadzi do legalizacji pedofilii z jednego bardzo prostego powodu. O dziecku decydują rodzice oraz są pewne prawa odnośnie ochrony dzieci co nie zniknie nigdy. Takie prawa, nawet w formie nie pisanej istnieją od dawna.
To co napisałem to prosta logika, którą każdy inteligentny i rozsądnie myślący człowiek powinien pojąć. Jeżeli religia Ci zasłania oczy albo coś innego równie głupiego to uświadom sobie, iż w domyśle jesteśmy krajem świeckim i w sposób świecki powinniśmy myśleć o innych ludziach w Polsce ponieważ nie każdy wyznaje taką religię jak Ty i ma do tego prawo. Zabraniając danej osobie homoseksualizmu z powodu "bo bóg mówi inaczej", zwyczajnie narzucasz jej swoją wolę, a tym samym naruszasz jego wolność.
PS. Nie jestem od palikociarni ani nie mam nic wspólnego z żadnym politycznym ugrupowaniem jak zaraz ktoś mi zarzuci.
Już ich tak nie broń. Pedały mają się nie panoszyć po miastach i tyle.
Obrazek
Już ich tak nie broń. Pedały mają się nie panoszyć po miastach i tyle.
Przykro mi, zasmucę Cię, ale nie jestem gejem i nie przypominam sobie fantazjowania o wackach.
Zbyt dużo osób w Polsce jest albo za legalizacją wszystkiego albo za zabranianiem wszystkiego "w imię mojej religii". Ja w przeciwieństwie do tych osób wolę analizować konkretny problem, przyjrzeć się argumentom obu stron i potem zdecydować. W tym wypadku wyciągnąłem takie wnioski jak widać w moim poście powyżej.
Dlaczego nie utożsamiam się ani z lewicą ani z prawicą? Ponieważ partie z tych bloków kierują się konkretnym zestawem przekonań. Ja wolę patrzeć na wszystko, nie nakładając od początku konkretnego "filtra" na mój kierunek myślenia.
To smutne, że 90% ludzi w tym kraju kompletnie nie zastanawia się nad problemem tylko ślepo idzie za jakąś grupą po usłyszeniu kilku haseł, które jej się spodobają.
Każdy kto chce obowiązkowej słuzby wojskowej powinien być walony w dupę przez pedałów, żeby mu socjalizm z głowy wyszedł. Po to płacę kurewskiemu państwu podatki, żeby bronili mnie profesjonaliści a nie amatorzy.
Garstka "prfesjonalistuw" nie obroni Polski w razie jakiejkolwiek draki. Miliony PRZESZKOLONYCH mogą się przydać, geniuszu.
Nie wrzucaj pedałów do jednego worka z homoseksualistami, znaj różnicę w określaniu ludzi:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów