📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Gdy patrzę na tę wszystkie dzisiejsze japońskie "udziwnienia" to zaczynam szczerzę powątpiewać w te całe historyjki o tym jaki ten naród jest niby szlachetny, honorowy i zdyscyplinowany, a te całe opowieści o samurajach, kodeksach honorowych i rytualnych samobójstwach stają się dla mnie zwykłą bajeczką.
xMEEHOWx napisał/a:
opowieści o samurajach, kodeksach honorowych i rytualnych samobójstwach stają się dla mnie zwykłą bajeczką.
To zacznij przeglądac harda sadistic.pl/harakiri-vt45210.htm
jeszcze jakby w trakcie tej padaczki spadło jej te 20 kilo, to mogło by to być coś co zahacza o sex a tak to zwykłe świniobicie
@ ~Cthulhu - za przeproszeniem, ale wstawiłeś w filmiki... na jednym striptiz wieloryba, na drugim faceta.
Owszem, to jest sadystyczne. Jak mogłeś!?
Owszem, to jest sadystyczne. Jak mogłeś!?
nawet w miejscach publicznych.
Masz na myśli np autobusy? Ciekawe wyglądałyby takie popisy w MPK
Może nagrasz nam taki występ? Może być gdzieś z tyłu autobusu, jeśli się wstydzisz.
Jezus kazał się dzielić!
ta pierwsza to chyba tylko taki sex uprawia bo nikt jej nie chce
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów