📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te łopaty śmigieł tak wolno się kręcą, ze nie wiem jak on tego nie ogarnął i nie widział.
donkapusta napisał/a:
Te łopaty śmigieł tak wolno się kręcą, ze nie wiem jak on tego nie ogarnął i nie widział.
One wcale nie kręcą się wolno, one zapierdalają. Po prostu gównoskóry jest debilem.
Naprawdę byłem przekonany, że komuś zrobi ze łba mielonkę, a tymczasem zobaczyłem jakieś pieszczotliwe, pedalskie kopniaczki i teraz mi smutno.
Każdy myślał pewnie po tytule i opisie, że mu śmigło łeb upierdoli. Za takie clickbajty powinno się banami częstować, albo chociaż wprowadźcie przeciwieństwo do piwa, nie wiem, może jakieś chuje, albo faka.
Też myślałem, że jakiemuś brudasowi łeb poszatkuje śmigło. Lipa...
Clickbaitowy tytuł 😀
Typowy głupek, wiecznie uśmiechnięty i wiecznie nie wie co spierdolił.
Kici-Kici napisał/a:
Naprawdę byłem przekonany, że komuś zrobi ze łba mielonkę, a tymczasem zobaczyłem jakieś pieszczotliwe, pedalskie kopniaczki i teraz mi smutno.
ja też czuję niedosyt
U Pajeetów jak zawsze bajzel i rozpierdol, można se ot tak podejść pod lądujący helikopter po czym dostać po łbie i kopów na dupę ale ogólnie jest wesoło.
Ahh, czyli od dziś wrzucam na sadola filmy jak faceci kopią się po dupach
Liczyłem na akcję jak z tą pielęgniarką z lotniczego sprzed 20 lat.
outsidre napisał/a:
Liczyłem na akcję jak z tą pielęgniarką z lotniczego sprzed 20 lat.
No co, urodziła, zajęła się dzieckiem i jest ok. Wpiasny 9jciec n/n, ale imprezę pamiętają wszyscy do dzisiaj
Widze zechoroba postepuje bo wzucasz coraz gorsze kwejkowe gowno, przeprasza , to nawet nie gowno tylko jakies zygi po dopalaczach, jestes symbolem upadku czlowieczenstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów