By się zintegrować , spora grupka studentów stworzyła własną wersję teledysku do kawałka BEP "I got a feeling" Mnie ruszyło to że udało im się tak czasowo zmieścić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matt_ napisał/a:
mnie tu jakoś nic nie ruszyło.
cieszę się że się podzieliłeś z nami jakże fascynującym wydarzeniem(a raczej jego braku)z twego życia , chyba nie będę mógł teraz zasnąć
Ta produkcja niewiele się różni od tych na vivie, utwierdza mnie w przekonaniu, że współczesny showbusiness stoi na wyjątkowo niskim poziomie. Mogliby stworzyć jakiś chujowy kawałek i zrobić podobny teledysk, tylko żeby te dziewczyny były w stringach i pomachały trochę dupami, z pewnością by się nieźle sprzedało...
jak dla mnie zajebiste; D
ale co w tym sadystycznego??? ten portal pada na pysk kiedys rzeczywiście filmiki trzymały poziom a teraz nalazło się buractwa i przerzuca linki z maxiora i joemonstera żeby mu w browar kliknęli...bulwa mać co to ma być na stos z takimi pizdami!!!!!
kalo_gero napisał/a:
???
kalo_gero napisał/a:
!!!!!
Podobno ludzie, którzy używają więcej niż 2 znaków zapytania lub wykrzykników pod rząd powinni leczyć się psychiatrycznie
yarzapp, 3 nie 2
<q>Podobno ludzie, którzy używają więcej niż 2 znaków zapytania lub wykrzykników pod rząd powinni leczyć się psychiatrycznie</q>
Podobno ludzie określający stan psychiczny innych po liczbie wykrzykników powinni wyjąc wreszcie ten palec z dupy....
Podobno ludzie określający stan psychiczny innych po liczbie wykrzykników powinni wyjąc wreszcie ten palec z dupy....
Szczerze mówiąc , sam się czepiam tego że to co teraz jest wrzucane to już nie to samo...
A teraz parę sprostowań.
1-Notorycznie używany argument pod tytułem"nie każdy wchodzi na joemonstera"
2-Główna strona to nie jest strona poświęcona sadyzmowi a komizmowi i humorowi , harda masz od sadyzmu.
3-wrzuciłem to bo mi się spodobało i uważam że fajnie wykonali to. Jak widać co najmniej 9ciu innym osobom również się to podobało
4-sugerujesz że wrzucam takie rzeczy dla piw? Jestem na sadisticu od ponad roku a wstawiłem na główną 12 tematów , to daje mniej niż jeden temat na miesiąc. Chciałoby mi się to bym wrzucał tu wszystko co znajdę w necie ale wrzucam tylko to co mnie zaciekawi.
5-"na stos z takimi pizdami" Właśnie pokazałeś jaki jesteś dojrzały umysłowo , coś mi się widzi że albo masz adhd albo mniej niż 12 lat. Jeśli ten portal przerasta cię emocjonalnie to po prostu wyjdź i znajdź sobie coś innego , np posklejaj modele samolotów czy ch** wie co. Podobno zarówno sklejanie modeli jak i ch** wie co uspokaja
A teraz parę sprostowań.
1-Notorycznie używany argument pod tytułem"nie każdy wchodzi na joemonstera"
2-Główna strona to nie jest strona poświęcona sadyzmowi a komizmowi i humorowi , harda masz od sadyzmu.
3-wrzuciłem to bo mi się spodobało i uważam że fajnie wykonali to. Jak widać co najmniej 9ciu innym osobom również się to podobało
4-sugerujesz że wrzucam takie rzeczy dla piw? Jestem na sadisticu od ponad roku a wstawiłem na główną 12 tematów , to daje mniej niż jeden temat na miesiąc. Chciałoby mi się to bym wrzucał tu wszystko co znajdę w necie ale wrzucam tylko to co mnie zaciekawi.
5-"na stos z takimi pizdami" Właśnie pokazałeś jaki jesteś dojrzały umysłowo , coś mi się widzi że albo masz adhd albo mniej niż 12 lat. Jeśli ten portal przerasta cię emocjonalnie to po prostu wyjdź i znajdź sobie coś innego , np posklejaj modele samolotów czy ch** wie co. Podobno zarówno sklejanie modeli jak i ch** wie co uspokaja
za modele i ch**j wie co dostaniesz browara reszty nie chce mi się komentowac
ale ładną zajawkę mieli przypuszczam, ze wcale nie było takie łatwe wszystko dopasować pod piosenkę.
Saia no lifie siedzisz tylko i kłócisz się z ludzmi na sadistic.pl a ja to potem wszystko czytam
Zajebisty filmik, sam mógłbym wziąc udział. Lubie ludzi którzy potrafią się bawić. Boję się dalej pisać bo tu kurwa tyle prawdziwych sadystów i skurwysynów, że zaraz pewnie zostane zajebany, opierdolony ze skóry i rozrzucony po ścianach jak gnój po polu - delikatnie mówiąc.
Niektórzy cały czas tylko pierdolić potrafią !!
Poszukajcie sobie jakieś same filmiki na ogrish czy jakos tak i bez zbędnych pierdolomelo.
Niektórzy cały czas tylko pierdolić potrafią !!
Poszukajcie sobie jakieś same filmiki na ogrish czy jakos tak i bez zbędnych pierdolomelo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów