📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
aaaaaaaaaaaaaa, A widzisz, ja zaś byłem światkiem jak buty z noskiem pozbawiły gościa czterech palców u stopy. Przejechał mu po bucie załadowany konkretnie wózek bocznego załadunku i blaszka ucięła mu paluchy. Pewnie w innych butach i tak by je stracił przez zmiażdżenie, ale chuj wie. Jednak z doświadczenia i tak uważam, że buty z metalowym noskiem to podstawa w pracy w magazynie.
A gość z filmiku, faktycznie jakiś dziwny
up Idź sobie zamów sojowe latte na uspokojenie, jak ci klasa robotnicza przeszkadza panie szlachcicu.
A gość z filmiku, faktycznie jakiś dziwny
up Idź sobie zamów sojowe latte na uspokojenie, jak ci klasa robotnicza przeszkadza panie szlachcicu.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Gość może i ma racje w tych swoich filmikach , ale jakoś działa mi na nerwy.
Ewidentnie znudziła nu się robota na budowach i kombinuje jak tu zrobić karierę medialną, albo polityczną.
Jeszcze go nie wyjebali z roboty?? Jak mu nie pasuje to niech spierdala na własne.
gucio926 napisał/a:
Kurwa czy my serio mamy tylko klasę robotniczą od kilku lat na tym Sadisticu? Kogo obchodzą jakieś pęknięcia w starych dźwigach...?
Na szczęście jeszcze jest część inteligencka, którą reprezentujesz. Te dźwigi, często w takim stanie jak na filmie, pracują w miastach wśród gęstej zabudowy mieszkalnej, nad ulicami, chodnikami itp
Niech wypierdala spać z poligonem
odpalasz video i typ mlaska no kurwa nie mógł tego zrobić przed nagraniem rzygam
Ten facio z rok temu kręcił filmy i narzekał że gorąco ma w kabinie. Próbował nawet na fali popularności stworzyć jakiś ogólnopolski ruch narzekaczy na pracę. Jak widać nie zmienił swojej znienawidzonej roboty i dalej narzeka...
Rok temu cośtam nagrał na dźwigu, po przytłaczającej fali 20 nowych subskrybentów zaczął napierdalać narzekaniem gdzie tylko się da żeby zyskać rozgłos. Jak to nie przyniosło skutków, to ten zapuszczony dluższymi herami niżeli moja była oblech, co myśli że przypomina biorna, wpierdala to gówno na sadola. No kurwa mać już wole fantastico.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
.,(
To jedno pęknięcie to chuj tam.... Ale znając nasze standardy to takie szlagi są co kawałek i kątowniki przyspawane by to całkiem nie jebło
TranzystorWyklęty napisał/a:
Na szczęście jeszcze jest część inteligencka, którą reprezentujesz. Te dźwigi, często w takim stanie jak na filmie, pracują w miastach wśród gęstej zabudowy mieszkalnej, nad ulicami, chodnikami itp
No i oto chodzi, materiał na harda z niczego nie powstanie.
kurde on faktycznie pokrzywdzony przez los jest. Wszędzie narzeka. Czysty długowłosy ciul
Ty pierdolony w dupe wyruchany pedale jak coś nagrywasz to nie żryj kurwo zajebana
trochę kultury skurwysynu bo cie zajebiemy
trochę kultury skurwysynu bo cie zajebiemy
TranzystorWyklęty napisał/a:
To się do nich nie podchodzi, bo są zawsze za płotem i nie ma żadnego problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów