📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Respirator napisał/a:
Dobre buty na budowe to podstawa;D
Najlepiej takie, co nie spadną...
A tak serio o butach. Noszę tylko i wyłącznie z podnoskiem (nie na budowie). Kusi by laczki założyć, by noga odpoczęła, ale nie...
Znajomego pracownik w małym warsztacie chodził w laczkach. Ostrzegałem, że się doigra. Po tygodniu blat się wymsknął i 3 palce złamane. Nic go nie nauczyło, wciąż nosi laczki.
A co do filmu... człowiek o pięknym nazwisku Sienkiewicz powiedział, że "Polska istnieje tylko teoretycznie". Coś w tym jest.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Najlepiej takie, co nie spadną...
A tak serio o butach. Noszę tylko i wyłącznie z podnoskiem (nie na budowie). Kusi by laczki założyć, by noga odpoczęła, ale nie...
Znajomego pracownik w małym warsztacie chodził w laczkach. Ostrzegałem, że się doigra. Po tygodniu blat się wymsknął i 3 palce złamane. Nic go nie nauczyło, wciąż nosi laczki.
Widzisz, jedni się na błędach nie uczą, ja nie wyobrażam sobie w robocie nosić inne buty jak "stalkapy". Jak mi raz wciągło nogę pod wózek rozpruwając buta i miażdżąc delikatnie metalową wkładkę to tym bardziej mnie to uświadczyło w tym przekonaniu.
No, faktycznie sadystyczne. Pokaż jeszcze , że ktoś na budowie puścił bąka, albo powiedział "kurwa".
wertuqq napisał/a:
No, faktycznie sadystyczne. Pokaż jeszcze , że ktoś na budowie puścił bąka, albo powiedział "kurwa".
Twoje słowa pokazują jak bardzo krótkowzroczni są niektórzy ludzie.
Gość może i ma racje w tych swoich filmikach , ale jakoś działa mi na nerwy.
@up to samo, odpychający skurwysyn.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów