18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
O cie kurwa chuj... komuś się coś kurwa nie spodobało, że chanuka się pali więc ją zgasił gaśnicą...

Akcja z dzisiaj.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
jacek1982 2023-12-12, 19:28
jebac brauna!!!
Zgłoś
Antyrion 2023-12-12, 19:29 55
Koleś przynajmniej nie daje się tej homo propagandzie która trawi cały zachód.
Fajny protest, a Brauna bardzo cenie nie boi się czy to sił żydowskich czy to lewackiej agenturze
Zgłoś
metyoo 2023-12-12, 19:29 2
mazga50 napisał/a:

Raczej oddzielenie Państwa Polskiego od żydostwa, a "...To niedobra jest...".
No i jak tu nie kochać Konfy?

kochać? to może sam pokryjesz koszty sprzątania? bo debil robi rozpierduchę, a lemingi się cieszą jakiego to wspaniałego męża stanu mamy i wzyscy się na to zrzucamy!
Zgłoś
AndrzejDuuupa 2023-12-12, 19:29 16
Oj tam bez przesady żyd to nie człowiek więc nie obraził żadnego człowieka.
Zgłoś
pazuzu 2023-12-12, 19:29 13
Logika nielubienia żydów połowy sadoli i brauna

Zgłoś
qu4si 2023-12-12, 19:30 31
A to nie hołownia był za oddzieleniem państwa od kościoła (religii) czy tylko katolickiego? a innym będzie w dupe właził typowy lewak
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-12-12, 19:31 17
Jeszcze tylko trzeba przemianować Aleje Jerozolimskie na Aleje Palestyńskie i będzie git ! Te chuje niewdzięczne żydy nie mają w całym izraelu nawet małej uliczki Warszawskiej. Wiem bo byłem, i przewodników pytałem. Więc nie ma miejsca na Aleje Jerozolimskie. Oni w swym Knesecie świec adwentowych nie palą. Nie ma symetrii a więc won!

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
DlaRozrywki 2023-12-12, 19:31 22
Pierdolone sługusy kiedy zrozumiecie, że pomału wprowadzają swoje syjonistyczne obrządki? Może jeszcze molochy niech zaczną przynosić do sejmu i pentagramy niech malują. Black cube debile. Jesteście tak zmanipulowani, że jak wam mówią żeby skakać to wy pytacie tylko jak wysoko. Szkoda czasu na was, może 10% ludzi z tego serwisu cokolwiek kuma Reszta czerpie satysfakcje z przemocy

Trolik1 napisał/a:

Braun daun. Ten świr ma grubo nie po kolei pod sufitem. Kij z hanuką, ale taką manianę odwalić...

Zgłoś
RobDeMay 2023-12-12, 19:32 6
pazuzu napisał/a:

Logika nielubienia żydów połowy sadoli i brauna

Ale wiesz dzbanie, że wg Żydów ( judaizmu )Jezus był fałszywym prorokiem? xD
Zgłoś
Pietruchm 2023-12-12, 19:33 35
Brawo won z tym żydowskim gównem
Zgłoś
qu4si 2023-12-12, 19:34 3
metyoo napisał/a:

kochać? to może sam pokryjesz koszty sprzątania? bo debil robi rozpierduchę, a lemingi się cieszą jakiego to wspaniałego męża stanu mamy i wzyscy się na to zrzucamy!

Tak sprzątanie to tu największy problem.
Zgłoś
kubol 2023-12-12, 19:36 4
Nie dosc ze juz nas prawie caly swiat wytyka palcami to jeszcze ten dojebal do pieca...
Zgłoś
jacek1982 2023-12-12, 19:36 2
won z katolickim gównem!!!

DlaRozrywki napisał/a:

Pierdolone sługusy kiedy zrozumiecie, że pomału wprowadzają swoje syjonistyczne obrządki? Może jeszcze molochy niech zaczną przynosić do sejmu i pentagramy niech malują. Black cube debile. Jesteście tak zmanipulowani, że jak wam mówią żeby skakać to wy pytacie tylko jak wysoko. Szkoda czasu na was, może 10% ludzi z tego serwisu cokolwiek kuma Reszta czerpie satysfakcje z przemocy

pierdolnij sie w łeb naziolu
Zgłoś
qu4si 2023-12-12, 19:37 16
lemingiem to chyba ty jesteś:
kradną na lewo i prawo od pis do po. ponownie rudy złodziej zostaje premier. będzie na równo kradł jak pis albo lepiej. Miliardy przepierdalają a ty się sprzątaniem przejmujesz
Zgłoś
Masterp326 2023-12-12, 19:37 15
I bardzo kurwa dobrze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów