Akcja z dzisiaj.
Akcja z dzisiaj.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny protest, a Brauna bardzo cenie nie boi się czy to sił żydowskich czy to lewackiej agenturze
Raczej oddzielenie Państwa Polskiego od żydostwa, a "...To niedobra jest...".
No i jak tu nie kochać Konfy?
kochać? to może sam pokryjesz koszty sprzątania? bo debil robi rozpierduchę, a lemingi się cieszą jakiego to wspaniałego męża stanu mamy i wzyscy się na to zrzucamy!
Braun daun. Ten świr ma grubo nie po kolei pod sufitem. Kij z hanuką, ale taką manianę odwalić...
Logika nielubienia żydów połowy sadoli i brauna
Ale wiesz dzbanie, że wg Żydów ( judaizmu )Jezus był fałszywym prorokiem? xD
kochać? to może sam pokryjesz koszty sprzątania? bo debil robi rozpierduchę, a lemingi się cieszą jakiego to wspaniałego męża stanu mamy i wzyscy się na to zrzucamy!
Tak sprzątanie to tu największy problem.
Pierdolone sługusy kiedy zrozumiecie, że pomału wprowadzają swoje syjonistyczne obrządki? Może jeszcze molochy niech zaczną przynosić do sejmu i pentagramy niech malują. Black cube debile. Jesteście tak zmanipulowani, że jak wam mówią żeby skakać to wy pytacie tylko jak wysoko. Szkoda czasu na was, może 10% ludzi z tego serwisu cokolwiek kuma Reszta czerpie satysfakcje z przemocy
pierdolnij sie w łeb naziolu
kradną na lewo i prawo od pis do po. ponownie rudy złodziej zostaje premier. będzie na równo kradł jak pis albo lepiej. Miliardy przepierdalają a ty się sprzątaniem przejmujesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów