18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
O cie kurwa chuj... komuś się coś kurwa nie spodobało, że chanuka się pali więc ją zgasił gaśnicą...

Akcja z dzisiaj.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Teutonic 2023-12-12, 19:37 6
No i chuj no i cześć. . Koniec imprezy. Zgasił światło i tyle . Po co ten raban..
Zgłoś
guliusz 2023-12-12, 19:40 14
jacek1982 napisał/a:

ale głupi chuj

Cię zrobił
Zgłoś
antidotum4 2023-12-12, 19:41 1
To jeszcze warto wrzucić numer Grzegorza Brauna VEL Jamesa Browna.
Bo z całą pewnością Pan Grzegorz Brown czuje teraz bardzo dobrze.

Zgłoś
jjkotulek 2023-12-12, 19:42 32
Na pejsy najlepszy jest braun

Mhm
Zgłoś
antidotum4 2023-12-12, 19:43 2
Ma najebane we łbie, ale doskonale wiedział, jaki numer odwala.

Tłumaczył, że walczy z rasizmem i talmudycznym satanizmem. Ale najlepsze, że zapraszał do teologicznej dyskusji
Zgłoś
Mikefox 2023-12-12, 19:49 20
Zawsze uważałem Brauna za wariata, ale z drugiej strony to jest budynek sejmu, a nie bożnica żydowska. Żadne zabobony nie powinny być tam obchodzone.
A ambasadora izarela należy wydalić z Polski za wtrącanie w wewnętrzne sprawy Polski.
Zgłoś
andrzejrobert75 2023-12-12, 19:53 21
jacek1982 napisał/a:

jebac brauna!!!

Zdązysz jeszcze zapalić u siebie,

jacek1982 napisał/a:

jebac brauna!!!

Zdązysz jeszcze zapalić u siebie,

kubol napisał/a:

Nie dosc ze juz nas prawie caly swiat wytyka palcami to jeszcze ten dojebal do pieca...

W TVN ci powiedzieli że świat wytyka?
Zgłoś
Aga2010 2023-12-12, 19:59 4
Już za chwilę za momencik Będzie w Polsce Euro cencik Flag tęczowych będzie wiele I ciapaci przyjaciele
Zgłoś
DRACUL87 2023-12-12, 20:00
Prowokacja służb specjalnych się udała braun zatańczył jak mu zagrali a teraz go rozegrają jak małe dziecko dla mnie to głupiec skoro dał się tak łatwo sprowokować zresztą on i tak jest pierdolniętym bigotem
Zgłoś
lukas_21221 2023-12-12, 20:04 28
Jak wy tępe skurwysyny mogliście tuska psiego chuja znowu zrobić premierem xDD ja pierdole poliniaki same siebie przebiły. Juz myslalem, ze większy numer jak sponsoring ukrow sie nie odjebie, a jednak haha
Zgłoś
mazga50 2023-12-12, 20:12 17
GrubyKleks napisał/a:

niech teraz wywali krzyż i inne symbole religijne z sejmu

A dlaczego? Polska jest krajem chrześcijańskim, a chrześcijaństwo kształtowało nasze społeczeństwo przez ponad 1000lat. Żydowskie parchy za to usilnie chcą to zniszczyć w Europie i w Polsce.

Icek, idź być obrzezanym kutasem u siebie, nie w Polsce.

metyoo napisał/a:

kochać? to może sam pokryjesz koszty sprzątania? bo debil robi rozpierduchę, a lemingi się cieszą jakiego to wspaniałego męża stanu mamy i wzyscy się na to zrzucamy!

No tak, tak. Bo posprzątanie po śniegówce czy proszkowej zrujnuje budżet Sejmu. A może żydki naprawią szkody po malowaniu budynków pomarańczową farbą? W końcu z waszej popierdolonej inicjatywy te zjeby niszczą cudzą własność.
Zgłoś
Mistic1989 2023-12-12, 20:15 8
Piękna sprawa, popieram
Zgłoś
cerber14 2023-12-12, 20:33 6
I to jest całe polskie społeczeństwo. Wy*jebać to i tamto, ale jak ktoś coś robi w tym kierunku to źle, jak tak można. Całe życie pod butem, z Ukraińców się śmiejecie, a sami żymianom i Niemcom buty liżecie. Tyle na ten temat. Nic dziwnego, że mają nas na świecie za patałachów.
Zgłoś
crookla 2023-12-12, 20:38 1
@Kriski

Jak sie kretynie nie interesujesz polityką to potem żyjesz jak gówno pod butem
Zgłoś
Posysaj 2023-12-12, 20:50 26

Ale jesteś pojebany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów