18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
O cie kurwa chuj... komuś się coś kurwa nie spodobało, że chanuka się pali więc ją zgasił gaśnicą...

Akcja z dzisiaj.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Martyna666 2023-12-12, 20:56 2
crookla napisał/a:

@Kriski
Jak sie kretynie nie interesujesz polityką to potem żyjesz jak gówno pod butem

A ty tym interesowaniem oprócz "emocjonowania się" coś realnie zmieniłeś? XD
Zgłoś
Belweder 2023-12-12, 20:56 14
No i zajebiście zrobił.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
juderaus 2023-12-12, 21:01 6
Braun zgasił żydów. W Tel Awiw żałoba, Trwa przyspieszone obrzezanie.
Zgłoś
jaeger 2023-12-12, 21:14 4
baksz napisał/a:

Dobrze zrobił. Państwo ma być świeckie.

To trzeba zdjąć krzyż z sejmu, nalozyć podatki i fiskalizację kościoła katolickiego i objąć go prawem powszechnym a nie kościelnym, ale nie wtedy to będzie prześladowanie katolików.
Zgłoś
Dejdwazlote 2023-12-12, 21:20 13
O chuj im chodzi był ogień to gość ugasił. Medal się należy.
Zgłoś
Banowanyzanic 2023-12-12, 21:30
Nie "wybuchł" żaden "incydent".. ze czego sie cieszycie?
Zgłoś
Caanonierka 2023-12-12, 21:43 11
Kutafon30 napisał/a:

A propos ydkow opowiem wam historie do mojego sąsiada przyjechał kolega Austriak i z nim przyjechał pan wyznania mojżeszowego na wakajki i ten pan był bardzo zbulwersowany tym gdzie są jego bracia a ja do niego żeby zapytał się niemców to mu pewnie pomogą a jebany po polsku gadał perfekcyjnie a on na to że oni za to płacą ja wielkie oczy i opowiadam mu o tym jak u nas się ukrywali i takie tam a on ma to gdzieś bo my za to niezaplacilismy

Dlatego żydowski Rząd Światowy ukarał Polskę przymusową asymilacją z ukrainą!Co obniży poziom Polski-każdy! A pełzający przed Rządem Światowym prezydent i premier-władowali miliardy złotych krwawych polskich podatków w pomoc ukrainie-każdą!Bez pytania narodu o zgodę!Odzieranie podatkami gównianych polskich emerytur i rent-by ładować kabzę banderowcom-jest hańbą dla państwa i rządzących!Z ukrainą to tylko Stalin wiedzialł,jak postępować i się nie mylił!

Zgłoś
mazga50 2023-12-12, 21:45
pazuzu napisał/a:

Logika nielubienia żydów połowy sadoli i brauna

Krzyż był akurat miejscem kaźni postawionym przez Rzymian (tych prawdziwych), a sam kościół katolicki to nic innego, jak przedłużenie władzy Rzymu. Poczytaj trochę, poznaj historię, pomyśl, połącz wątki. A kogo mają czcić, skoro taką historyjkę do tego dorobili? Araba, Marsjanina? Na tamtym terenie wybór był zawężony.
Zgłoś
Lukigm 2023-12-12, 21:46
Polityka kroi swoje wielkie plany Gazety próbują mamić Cię kłamstwami Dwie głowy, dwa państwa, dwa różne kontynenty Będą bawić się w wojnę, a nas wyślą do świętych.
Zgłoś
Belweder 2023-12-12, 21:48 6

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
skwaraxddddd 2023-12-12, 21:51 6
KoniecZartow napisał/a:

Boli dupa niektórych, że Sejm RP jak i cały kraj, to nie miejsce na małpie figle. żydowskie lampeczki poodpalane, brakuje pedalskich flag.

A to nie jest czasem tak, że sejm jest dla wszystkich nie ważne jakiego wyznania? Jebany debil zgasił hanuke ale krzyż nad drzwiami sejmu wisi i z tym nie można mieć problemu? Braun to pierdolony ciemny zjeb, który jakimś cudem odmroził się po 200latach. Jebać każdego skrajnego kretyna i z tej lewej i prawej strony. Kłócić możemy się tutaj albo na tweeterze ale sejm i rząd ma być ponad podziałami i traktować wszystkie religie równo albo wcale. Ja bym wyjebał wszystkie instytucje religijne z sejmu bo to nie XIX wiek i sprawy państwowe powinny być chłodno kalkulowane przez osoby do tego kompetentne. I tak dla wszystkich katoli, którym ten komentarz się nie spodoba. Jesteście na sadisticu, tutaj ogląda się niezbyt religijne rzeczy a wręcz sprzeczne z tym w co wierzycie także chuj wam w dupę bo jesteście hipokrytami.
Zgłoś
RodrigoCortez 2023-12-12, 22:06 1
baksz napisał/a:

Dobrze zrobił. Państwo ma być świeckie.

tak jasne najlepiej żeby więcej takich oszołomów kompromitowało sejm na arenie międzynarodowej.
Zgłoś
PiotrW 2023-12-12, 22:11 8
No i git jebać Żydów
Zgłoś
BękartProboszcza 2023-12-12, 22:22
No i fajnie niech jeszcze wszystkie krzyże wyjebie z Sejmu , szkół itd.
Zgłoś
łopatolog 2023-12-12, 22:24 14
Przecież ci co teraz atakują Brauna niedawno kwiczeli o rozdziale religii od państwa! Powinni mu pogratulować! A nie, czekaj... to nie był krzyż przecież.
Oto właśnie fajnopolactwo, które wybrało klaunów z telewizji lub/i ciągle tych samych ludzi, a potem oczekuje innych efektów. Wy to chyba lubicie się licytować kto was mocniej dyma w dupsko, a PiS/PO/PSL/SLD z roku na rok zwiększają rozmiar i głębokość. No i klauny z 2050 jeszcze dorwały się do koryta tak więc też ich odczujecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów