18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
O cie kurwa chuj... komuś się coś kurwa nie spodobało, że chanuka się pali więc ją zgasił gaśnicą...

Akcja z dzisiaj.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
t1234 2023-12-12, 22:27
to co zrobił było karygodne, nie powinien użyć gaśnicy bez zruszania czynnika gaśniczego , proszek potrafi się uleżeć i przed użyciem trzeba denkiem gaśnicy jeb o twardą powierzchnie żeby wykorzystać w pełni jej potencjał, mógł również cierpliwie poczekać aż zadziała system PPOŻ i zacznie się lać woda, fajnie by było zobaczyć jak depczą po sobie posłowie jednej partii uciekając podczas ewakuacji
Zgłoś
Karaczanx 2023-12-12, 22:30 14

Zgłoś
Rasael 2023-12-12, 22:35 4
To teraz dla równowagi rydza gazem po mordzie! Czepiają się żydów, a to właśnie ta (oczywiście moim zdaniem, uważam iż) rakowa narośl na dupach nas wszystkich ciągle wyciąga parszywe łapska po naszą forsę! 400 milionów. Jebane 400 kurwa milionów! I to nie licząc prezencików, ulg w podatkach, no i oczywiście wisienka na torcie z polewą z gówna - KONKORDAT! A le oczywiście nie, źli są żydzi, geje, ateiści i ktotamkolwiek jeszcze, ale od dzieciojebców wara. "To nie ich wina, tylko szatana, trzeba się modlić o ich zdrowie" - rzygać się chce!

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
nanterrek 2023-12-12, 22:36 12
Nero1682 napisał/a:

Braun co za klaun

A co pejsaty dzbanie się nie podoba w Polsce to wracaj do siebie
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2023-12-12, 22:51
Mocny towar przyjął...
Zgłoś
T0B1 2023-12-12, 23:12 1
baksz napisał/a:

Dobrze zrobił. Państwo ma być świeckie.

Gdyby z taką zawziętością wyjebał jeszcze krzyż i choinkę...

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
maniu1962 2023-12-12, 23:28 14
Jedyny poseł z jajami!
Dzięki niemu nie przyjąłem szprycy jak reszta frajerów.
Zgłoś
Icecurser 2023-12-13, 0:37 14
Nie każdy bohater nosi pelerynę
Zgłoś
LongTrail 2023-12-13, 0:59
Co za dupek.
Zgłoś
sadoman 2023-12-13, 1:16 14
Jebać żydów i ich pedalskie świeczki
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-12-13, 1:29 1
"Do Polski przenieśli ją niemieccy protestanci na przełomie XVIII i XIX wieku (w okresie zaborów) i początkowo spotykana była jedynie w miastach."

Zgłoś
rogala120 2023-12-13, 2:03 3
baksz napisał/a:

Dobrze zrobił. Państwo ma być świeckie.

Jak już to nie ma być pogańskie kolego. Polecałbym wysłuchać jego wypowiedzi po zaistniałej sytuacji a nie lewakować jak 133 tych co dali piwo a niewiedzą dlaczego. Żal mi Was.

GrubyKleks napisał/a:

niech teraz wywali krzyż i inne symbole religijne z sejmu

Ale Ty tępy jesteś skoro nie rozumiesz, że on właśnie o to walczy żeby te symbole katolicyzmu były nadal w polskim sejmie a nie tylko niebiesko żółte flagi i nie chodzi tylko o UPAine
Zgłoś
alorotom 2023-12-13, 2:19 14
Atencyjne hieny od razu z telefonami xD ja mam pytanie czy jakieś polskie symbole są w innych krajach (sejmach?)
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-12-13, 2:32 6
To, że ukrofili i miłośników kacapskiego miru na sadolu dużo to było wiadomo od dawna.
Nie spodziewałem się, że tylu chrzczonych scyzorykiem też tu mamy
Shalom skurwysyny
Zgłoś
Matekgig 2023-12-13, 3:00 15
Nareszcie ktoś dobrze wypelnia otrzymany mandat!
Brawo Panie Braun, proszę sprzątać dalej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów