📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni zabierać prawko za czerwoną kurtkę, bo czerwona kurtka jest zawsze podejrzana.
Robili flm na tik toka. Albo ki chuj: w tym stajlu -
guliusz napisał/a:
Skąd wiadomo że wszyscy nie żyją ? Jakieś info ? Wątpię żeby pan motocyklista zginął, miał kask i uderzenie nie było mocne . Pozdrawiam myślących
Panu motocykliście widać, że spadł ten kask...
A kierowca daleki luzu nie stracił pełen spokój 😘😆😆
Zenonn napisał/a:
No to mamy cztery trupy. Bo kierowca dostanie czapę za ten wybryk
W Chinach?? zależy jakie ma umocowanie, jak ma dobre to nic, dalej pojeździ...
Te odlatujące laczki symbolizują ich szybkie opuszczenie tego łez padołu
Zenonn napisał/a:
No to mamy cztery trupy. Bo kierowca dostanie czapę za ten wybryk
gonzor napisał/a:
W Chinach?? zależy jakie ma umocowanie, jak ma dobre to nic, dalej pojeździ...
Raczej nie dostanie czapy, ale też nie pojeździ, choćby był synalkiem jakiegoś partyjnego kacyka (od wielu lat trwa nagonka Centralnej Komisji Kontroli Dyscyplinarnej KPCh na tych, co wykorzystują stanowiska do celów prywatnych - za to, jak najbardziej, można dostać czapę; dbają chuje, o opinię).
Za zwykły wypadek drogowy ze skutkiem śmiertelnym, nawet, jeżeli przyczyną było świadome złamanie przepisów o ruchu drogowym, a ofiar śmiertelnych jest kilka, na ogół nie orzeka się tam kary śmierci. Najwyższe możliwe kary za to przestępstwo, to 35 lat lub dożywocie. Władze się bardziej zainteresują, czy zostanie wypłacone odpowiednie odszkodowanie rodzinom ofiar.
Przez ostatnie ćwierć wieku, w Chinach tylko raz się zdarzyło. że Sąd Prowincji Syczuan w Chengdu, orzekł w 2009 roku KS-a, za śmierć 4 osób i ranienie 1 osoby w wypadku, który kierujący bez prawa jazdy spowodował po pijanemu. Najwyższy Sąd Ludowy, i tak tej kary nie zatwierdził i zamienił ją na dożywocie.
Inaczej, by było, gdyby udowodnili kierującemu, że działał z premedytacją - wtedy uznają to za morderstwo i za rok dadzą mu zastrzyk. Tak było w styczniu ubiegłego roku, gdy w Guangzhou, zestresowany debil, postanowił się wyżyć i z premedytacją wjechał w tłum ludzi na przejściu dla pieszych, zabijając 5 i raniąc 13 osób - już w kwietniu ubiegłego roku dostał KS-a, a w marcu tego roku, wyrok wykonano.
Komuchów nie lubię, ale chiński system sprawiedliwości, bardzo mi się podoba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów