Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolega ma hammera, podziwiam. Do tego gówna to na pewno trzeba mieć nerwy ze stali.
A żebyś wiedział, wiesza się bardziej niż dziecko emo
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
@: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
Max jest za duży - wystaje z kieszeni, chcesz przykucnąć - to przeszkadza. Nie mam wady wzroku - wystarczy zwykły.
Po drugie - biedaczku nie musisz się martwić o moje finanse bo po odliczeniu w kosztach działalności (VATu nawet nie trzeba odliczać, bo kupując na stronie apple płacisz netto - wysyłka jest z Czech więc WNT) realny koszt to 4825,00 zł
A poprzednie 15 Pro 1 TB sprzedałem za 4500 (2 szt.), trzecia czeka na nabywcę, powinna się sprzedać do świąt.
Nadal kurwa żyjemy w czasach w których kogoś obchodzi jakie inni mają telefony??[/quOsobiście zarabiam myśle fajnie okolice 15-20k miesiecznie mieszkając w Polscei tu pracując mam potłuczoną motorole edge 20 nie kupuje markowych ciuchów bo po chuj mi to? nie lubie nie chce sie afiszować ..kazdy kto sie afiszuję tak na prawde jest biedotą wypierdalającym ostatnie złotówki na cichy i torebki )bo tylko to podnosi jego wartość ALE MOGE SIE MYLIĆ Elo Sadolku
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
1000000% prawda. Kiedyś pracowałem w tmobile. Przyszedł gość 54 lata, Kowalski jak każdy inny, mily spokojny, uprzejmy. Umowa mu się kończy, 2 numery na firmę. Taryfa mu pasuje, telefony by nowe wziął. Nie potrzebuje fajerwerkow, coś do dzwonienia i pisania Wtedy ,,hitem sprzedażowym" byl chujłej mate 20 lite. Pokazuje mu telefony, ładny, fajny prosi mnie tylko o to aby były różnych kolorow. Szczegóły dogadane, telefony wybrane, do dzieła trzeba spinać plan. Mówię, poproszę dowód, będziemy pisać umowę. A koleś uśmiechnięty wyciągają portfel cieniutki jak 16 kartkowy zeszyt i jebs kluczyki do Astona Martina. Taki se prezent na 50 strzelił. Pogadaliśmy o samochodzie, o pierdolach pożyczyliśmy sobie wszystkiego dobrego i poszedł. Bardzo miła odmiana od nowobogackich którzy przychodzili dopytywać skąd mają 30 zł więcej na rachunku, z portfelami wypchanymi połowa oszczędności, byle przy wyciąganiu dowodu położyć go na stole.
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
Fakt ja zawsze chode jak menel
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
To są grosze.Za tyle codziennie nosem wciągam😂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów