18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Thiago83 2024-11-21, 23:22
to pewnie bait, choć jak w dziesiejszych czasach only fansów i innego wypinanai dupy w necie, ta laska może być faktycznie tak pusta. Do tego tempa bo co jesli koleś połozy na stole Samsunga S24 ultra? Cena ta sama co za iphone. Nie każdy lubi produkty appla np. ja wiec znizając się od jej poziomu napisze, ze skoro lubi tylko iphony to nie ma u mnie szans )) a ta kserio to iestety rosnie takie pokolenie roszczeniowych księżniczek. I wole być sam niż z takim próżnym kurwiskiem
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-21, 23:52 2
Gregor1494 napisał/a:

Kolega ma hammera, podziwiam. Do tego gówna to na pewno trzeba mieć nerwy ze stali.

A żebyś wiedział, wiesza się bardziej niż dziecko emo
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-21, 23:54
@REsadER: Mam 6 koni w tym 1 ogiera i uwierz mi, że ani klacze, ani ten ogier (Kaszmir, zwany Koszmarem) nie mają takich pysków. Gdyby wiedziały i rozumiały, co zarzucasz ich gatunkowi. Kopyta poszłyby w ruch.
Zgłoś
Limpid 2024-11-21, 23:54
Pierdolenie aby drożej, ja należę do biednego "plebsu" a miałem I Phona i dla mnie to gówno. Już wolę tego Samsunga lub Xiaomi bo Huawei mi nie odpowiada, ale jak kto woli
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-22, 0:07
DEADmanPL napisał/a:

Laska żadna w chooy...

Podobnie jak iPhone😆
Zgłoś
Sonal 2024-11-22, 0:27
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-22, 0:30
@Sonal: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-11-22, 8:37
To ja z moim OPPO pewnie nie jestem dla niej nawet człowiekiem. Masakra jakaś .
Zgłoś
ShepardR34 2024-11-22, 9:16
Pracowałem często z ludźmi którzy nie posiadali nawet byle samochodu, nawet przyzwoitego roweru, nawet z babami starszymi prostymi ze wsi które wyglądały jakby wylazły z obory a mieli/miały niezłe iPhony. Jeżdżę Mustangiem 5.0 V8 a mam budżetowy Xiaomi i iPhone to dla mnie synonim wiochy.
Zgłoś
Sonal 2024-11-22, 10:22
Bul_od_bytu napisał/a:

@: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?

Max jest za duży - wystaje z kieszeni, chcesz przykucnąć - to przeszkadza. Nie mam wady wzroku - wystarczy zwykły.

Po drugie - biedaczku nie musisz się martwić o moje finanse bo po odliczeniu w kosztach działalności (VATu nawet nie trzeba odliczać, bo kupując na stronie apple płacisz netto - wysyłka jest z Czech więc WNT) realny koszt to 4825,00 zł
A poprzednie 15 Pro 1 TB sprzedałem za 4500 (2 szt.), trzecia czeka na nabywcę, powinna się sprzedać do świąt.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-22, 11:52
@Sonal: Kolega już wyciągnął siusiaka do pomiarów jak widzę. Cokolwiek pozwoli Ci się dowartościować jest ok
Zgłoś
Derciu 2024-11-22, 19:57
RobDeMay napisał/a:

Nadal kurwa żyjemy w czasach w których kogoś obchodzi jakie inni mają telefony??[/quOsobiście zarabiam myśle fajnie okolice 15-20k miesiecznie mieszkając w Polscei tu pracując mam potłuczoną motorole edge 20 nie kupuje markowych ciuchów bo po chuj mi to? nie lubie nie chce sie afiszować ..kazdy kto sie afiszuję tak na prawde jest biedotą wypierdalającym ostatnie złotówki na cichy i torebki )bo tylko to podnosi jego wartość ALE MOGE SIE MYLIĆ Elo Sadolku

Zgłoś
blackburn 2024-11-22, 23:06
janusz_biznesu napisał/a:

Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..

1000000% prawda. Kiedyś pracowałem w tmobile. Przyszedł gość 54 lata, Kowalski jak każdy inny, mily spokojny, uprzejmy. Umowa mu się kończy, 2 numery na firmę. Taryfa mu pasuje, telefony by nowe wziął. Nie potrzebuje fajerwerkow, coś do dzwonienia i pisania Wtedy ,,hitem sprzedażowym" byl chujłej mate 20 lite. Pokazuje mu telefony, ładny, fajny prosi mnie tylko o to aby były różnych kolorow. Szczegóły dogadane, telefony wybrane, do dzieła trzeba spinać plan. Mówię, poproszę dowód, będziemy pisać umowę. A koleś uśmiechnięty wyciągają portfel cieniutki jak 16 kartkowy zeszyt i jebs kluczyki do Astona Martina. Taki se prezent na 50 strzelił. Pogadaliśmy o samochodzie, o pierdolach pożyczyliśmy sobie wszystkiego dobrego i poszedł. Bardzo miła odmiana od nowobogackich którzy przychodzili dopytywać skąd mają 30 zł więcej na rachunku, z portfelami wypchanymi połowa oszczędności, byle przy wyciąganiu dowodu położyć go na stole.
Zgłoś
gucio_gu 2024-11-23, 11:50
janusz_biznesu napisał/a:

Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..

Fakt ja zawsze chode jak menel
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-23, 12:15 1
Sonal napisał/a:

A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.

To są grosze.Za tyle codziennie nosem wciągam😂
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem