Nadal kurwa żyjemy w czasach w których kogoś obchodzi jakie inni mają telefony??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pustak. I morda nieskalana myślą. Ludzie jarający się ajfonami w tych czasach przegapili fakt że inne marki telefonów dorównały albo już przebiły appla więc po chuj ma ktoś przepłacać.
JG800 napisał/a:
Z takim końskim ryjem, ona jeszcze ma wymagania?!
Każda potwora znajdzie amatora...
Pewien klientów jej nie brakuje.
janusz_biznesu napisał/a:
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
Tak, popieram w 100%. Pieniądz lubi ciszę. Znam kilku prezesów firm. Uprzedzam, że pracuje na etacie i dorabiam na inwestycjach, jestem szarakiem. Panowie poruszają się kilku lub kilkunastoletnim autami. Wyjątkiem jest wysposażenie auta. Zawsze wersja premium. Wygodne i duże auta, paliwożerne z dużymi silnikami, ale nie rzucające się w oczy. Żadne markowe ciuchy, tylko szyte na miarę nie krzykliwe. Często telefon to dumbphone albo składak z klapką. Bardzo rzadko biżuteria. Najczęściej skromnie wyglądający zegarek mechaniczny, dla laika wyglądający jak Seiko czy Orion. I skurwysyny są zawsze wystrzyżone, ogolone i pachną. Zapach zostaje w pomieszczeniu kilkadziesiąt minut. To jest bogactwo, a nie kurwa jeansy Versace.
jest tylko kolejna kurwaądo kupienia
jak ktos ma duza kase to sobie kupuje wprost taka suke na noc a jak ktos ma tylko slome ze wsi i powachal kilku banknotow to sie wozi jak idiota i cyrkowiec macha ajfonami ktore maja miliony innych a takie kurwy ktore sa jeszcze glupsze mysla ze wygraly zycie
jak ktos ma duza kase to sobie kupuje wprost taka suke na noc a jak ktos ma tylko slome ze wsi i powachal kilku banknotow to sie wozi jak idiota i cyrkowiec macha ajfonami ktore maja miliony innych a takie kurwy ktore sa jeszcze glupsze mysla ze wygraly zycie
Xevik20 napisał/a:
Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.
Dużo "facetów" z Azji też poleca Azję😃
Ma raję dziewczyna. I tu nie chodzi o pieniądze. Jak ktoś używa androida, to od razu wiadomo, że to debil.
Mówi językiem z europejskiej wioski o technologii, której nikt w tej wsi nie rozumie
Iphone w dzisiejszych czasach to każdy głupi może mieć, bo wciskają je na każdym kroku.
Więc nie wiem czym ta dziewucha tak się jara?
[ Dodano 2024-11-21, 20:54 ]
Bo jak ktoś jest zajęty na poważnie robotą, to nie ma czasu na zmiany samochodów co chwilę. Zgodnie z zasadą, że jak coś jest dobre, to po co to zmieniać?
Więc nie wiem czym ta dziewucha tak się jara?
[ Dodano 2024-11-21, 20:54 ]
arcan86 napisał/a:
Panowie poruszają się kilku lub kilkunastoletnim autami. Wyjątkiem jest wysposażenie auta. Zawsze wersja premium. Wygodne i duże auta, paliwożerne z dużymi silnikami, ale nie rzucające się w oczy.
Bo jak ktoś jest zajęty na poważnie robotą, to nie ma czasu na zmiany samochodów co chwilę. Zgodnie z zasadą, że jak coś jest dobre, to po co to zmieniać?
"
A szmata jest w swoich poglądach niestabilna jak prąd w albańskim gniazdku po 22-giej."
😭😭😭😭😭
A szmata jest w swoich poglądach niestabilna jak prąd w albańskim gniazdku po 22-giej."
😭😭😭😭😭
Można się śmiać ale znam takie historie, kiedy dzieciaki w szkole są poddane ostracyzmowi bo nie mają iphonea a i wśród dorosłych dzieje się podobnie. Tak mają ludzie wyprane mózgi, że wydaje im się, że to gówno składane i tak w Chinach sprawia, że są lepsi ...
Mierzenie siusiaków za pomocą telefonów było chyba popularne z dekadę temu. Teraz przecież gołodupce biorą kredyty żeby sobie kupić Iphone więc dosłownie każdy cygan może go mieć i jaki to prestiż?
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Jakbym jej przyjebał moim pancernym hammerem to by wiedziała...
Kolega ma hammera, podziwiam. Do tego gówna to na pewno trzeba mieć nerwy ze stali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów