Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
Dlatego powiedziała że nie jest materialistką więc na chuj jej gość z prawdziwym hajsem. Czego kurwa nie rozumiesz xD
[ Dodano: 2024-11-21, 16:50 ]
Jestem żonaty, ale doceniam próbę. Może któryś sadol będzie chętny i odwzajemni Twoje uczucia. Nie poddawaj się zbyt szybko.
Ale wiesz że transwestyci ślubu brać nie mogą, więc już nie udawaj niedostępnej tak bardzo
Czego kurwa nie rozumiesz xD
Ciebie.
A szmata jest w swoich poglądach niestabilna jak prąd w albańskim gniazdku po 22-giej.
Ty żartownisiu Ty
Ewa to co innego. Ewa ma miliony więc automatycznie nie ma końskiego ryja tylko wysublimowany i niespotykany typ urody.
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyjebane w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
Wina spermiarzy, którzy nie mają za grosz szacunku do siebie. Wypisuje taka banda idiotów do każdej lochy i nie ważne, że niektóre są góra 2/10 .
W Polsce przecież podobnie 185cm, przystojny i minimum 10k na miesiąc.
Aktualnie szukanie kobiety na stałe może być bardzo trudne. Najlepiej chyba wyjechać z Europy .
Najlepiej chyba wyjechać z Europy
Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣
Byle nie nas wschód, dzisiejsza ukrainka śmiechem zabiłabyby gościa ze smętnymi 10 koła na miesiąc..🤣
Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.
Ewa to co innego. Ewa ma miliony więc automatycznie nie ma końskiego ryja tylko wysublimowany i niespotykany typ urody.
To tak jak różnica między gejami co mają jachty i lamborghini a zwykłymi pedałami.Albo z królową co ją boli głowa a plebs to może najwyżej łeb napierdalać🤣
To tak jak różnica między gejami co mają jachty i lamborghini a zwykłymi pedałami.Albo z królową co ją boli głowa a plebs to może najwyżej łeb napierdalać🤣
Dokładnie tak. Tak to się w życiu układa.
Dużo facetów poleca próbować w Azji , ale pewnie nie w każdym kraju.
Najlepiej nie szukać po prostu wśród kurew.Jest mnóstwo porządnych kobiet.Napewno.Napewno ,prawda?Prawda?Na szczęście swoją poznałem w jeszcze "normalnych czasach".
[ Dodano 2024-11-21, 18:01 ]
Czyli jeśli ktoś chce poderwać takie patusiary to musi mieć dwa telefony, jeden z androidem do normalnego użytkowania, a drugi, jakiś nawet tani badziewny stary, byleby miał napis ajfon do podrywu.
No widzisz, sadol uczy.Jednak odradzamy podrywanie patusiar.To rzadko dobrze się kończy😀
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów