Szacun za walkę Masternak - Balski. Mistrzowski poziom.
Szacun za walkę Masternak - Balski. Mistrzowski poziom.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Potwierdzam Masternak - Balski dali popis i uratowali ten kabaret. Teraz czekam jak znowu Furry obije Wildera, AJ pobije Usyka i w grudniu Furry Aja
Kto nigdy nie dostal w cymbał niech pierwszy rzuci kamieniam.
Kurwa ale nie tyle razy z rzędu ... To juz podchodzi pod pasmo ale górskie. Wilder wukurwił mu cały boks z ciała. Po tym wpierdolu dostaje po dupie... Nawet jak masz "wygrana" w rekordach to niestety, ale widziałem walki i obskoczył wpierdol poza tym makaronem co mu podrzucili dla podniesienia ego... Niestety, ale razem z urwana glowa urwało mu jaja do tego sportu. Jeśli zostałby w ciężkiej to byłaby juz dawno zbiórka na jakis wieniec. Ja za jego zachowanie patologiczne na arenie miedzynarodowej nie szanuje... Kurwa pokora u Adamka czy kazdego innego robi swoje. Pajacowanie w stroju wieznia... Do tego trzeba miec kurwa talent... Jakas boska iskre. Ale ajtujek robi co do niego nalezy. Zbiera kase dla promotora mimo gonitwa wpierdoli
Co on tam mówił do niego na ważeniu? Że mu wykurwi zęby? Ajturek mówił, że to walka o wszystko jeszcze? Kurwa wasipizdolewski chyba postawił na złego konia z afery końskiej... Oglądałem wywiad i ta jego dziołcha chyba tez sie z kims ma prać haha. Kiedy te chłop zrozumie, że ma nasrane w głowie i mu każdy z tabeli może obic morde. Ledwo uszedł z życiem z wagi ciężkiej teraz mu trapanację robia w junior...
PS. Potwierdzam Masternak - Balski dali popis i uratowali ten kabaret. Teraz czekam jak znowu Furry obije Wildera, AJ pobije Usyka i w grudniu Furry Aja
Kurwa ale nie tyle razy z rzędu ... To juz podchodzi pod pasmo ale górskie. Wilder wukurwił mu cały boks z ciała. Po tym wpierdolu dostaje po dupie... Nawet jak masz "wygrana" w rekordach to niestety, ale widziałem walki i obskoczył wpierdol poza tym makaronem co mu podrzucili dla podniesienia ego... Niestety, ale razem z urwana glowa urwało mu jaja do tego sportu. Jeśli zostałby w ciężkiej to byłaby juz dawno zbiórka na jakis wieniec
Zostaje mu gromda albo ksw
Zostaje mu gromda albo ksw
Proponowali mu już parę razy . Na gromdzie jeden sie wypowiadal, ze ajtuj by mial mistrza, ale z jego szklana szczęką to niech lepiej da sobie spokoj bo go poważnie okaleczą. Zostaje ksw i podrzucanie nalesników jak pudzianowi... Chcial z nim walczyc konkretny koles to mu spaślaka dali i o mało co by go przygwoździł i obił. tu robiliby to samo ponieważ co by nie mówić ajtuj przyciąga określoną grupę społeczną
Dla zainteresowanych walkami bardziej realistycznymi bez jakis zasad
youtube.com/c/KINGOFTHESTREETS/videos
Teraz już tylko Fame mma mu zostało
Z Najmanem niech się napierdala
Co on tam mówił do niego na ważeniu? Że mu wykurwi zęby? Ajturek mówił, że to walka o wszystko jeszcze? Kurwa wasipizdolewski chyba postawił na złego konia z afery końskiej... Oglądałem wywiad i ta jego dziołcha chyba tez sie z kims ma prać haha. Kiedy te chłop zrozumie, że ma nasrane w głowie i mu każdy z tabeli może obic morde. Ledwo uszedł z życiem z wagi ciężkiej teraz mu trapanację robia w junior...
Kurwa ale nie tyle razy z rzędu ... To juz podchodzi pod pasmo ale górskie. Wilder wukurwił mu cały boks z ciała. Po tym wpierdolu dostaje po dupie... Nawet jak masz "wygrana" w rekordach to niestety, ale widziałem walki i obskoczył wpierdol poza tym makaronem co mu podrzucili dla podniesienia ego... Niestety, ale razem z urwana glowa urwało mu jaja do tego sportu. Jeśli zostałby w ciężkiej to byłaby juz dawno zbiórka na jakis wieniec. Ja za jego zachowanie patologiczne na arenie miedzynarodowej nie szanuje... Kurwa pokora u Adamka czy kazdego innego robi swoje. Pajacowanie w stroju wieznia... Do tego trzeba miec kurwa talent... Jakas boska iskre. Ale ajtujek robi co do niego nalezy. Zbiera kase dla promotora mimo gonitwa wpierdoli
Wilder jest drewnem o mniejszych umiejętnościach technicznych od szpilki... alenkazdego potrafi załatwić takim prawym przegrywając wszystkie wcześniejsze rundy na punkty... szpilka ma problem z psychika po prostu, bo techniki nie można mu odmówić
No i oczywiście wilder to zdecydowana przewaga fizyczna..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów