📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dotychczas resuscytacja polegała tam na postawianiu przyszłego denata na nogi, teraz podpatrzyli zaawansowane techniki i choć plaskacze po klacie i nogach nic prawie nie dają, ale idą w dobrym kierunku xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Pionowania nie było ... Małe szanse na ratunek za to klepanie po udach i rękach no nie wiem jak to ma pomóc typowi
Jakie ratowanie? To bardzo muzyczny naród, oni mu odegrali na truchle marsz pogrzebowy na miejscu i odnieśli do rowu melioracyjnego.
CrystalFairy napisał/a:
Jakie ratowanie? To bardzo muzyczny naród, oni mu odegrali na truchle marsz pogrzebowy na miejscu i odnieśli do rowu melioracyjnego.
Hinduski pogrzeb: z gówna powstałeś i gównem pokryty będziesz.
PsikutaBezS napisał/a:
Akurat uderzenie otwartą ręką w okolice serca może pomóc...
Lepiej z piąchy w stylu młotka, czyli jak Pudzian parasportowca, Najmana.
Miała być resuscytacja krążeniowo-oddechowa, ale coś im się chyba pojebało.
Dla nich worek osierdziowy serca, czy worek mosznowy, to jeden chuj. Masażyści jebani.
Czekałem jeszcze aż zaczną robić sztuczne oddychanie metodą odbyt-usta.
Dla nich worek osierdziowy serca, czy worek mosznowy, to jeden chuj. Masażyści jebani.
Czekałem jeszcze aż zaczną robić sztuczne oddychanie metodą odbyt-usta.
co to za muza w tle?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów