Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No trochę cię z tym krokodylem poniosło w tym przypływie podniety. Czasami opierdolą aligatora albo innego małego przedstawiciela Crocodille, ale widać jesteś jednym z tych dla których aligator i krokodyl to jeden chuj. Albo jesteś żałosnym manipulantem i wiedząc, że większość ludzi na słowo "krokodyl" wyobraża sobie ponad tonę krokodyla różańcowego albo nilowego napisałeś, że wąż opierdala krokodyle i teraz taki random myśli sobie, że niezły przechuj ten wąż że takiego skurwysyna zje. Nie, nie zje go nawet dwustukilogramowa anakonda zielona nawet gdyby się jakimś cudem w naturze spotkały. A taki pytonik indyjski 50kg to się mu może najwyżej wokół chuja owinąć i mu zwalić.
To tak dla wyjaśnienia gdyby znalazł się na sali jakiś inny "wężofil" i walił tu konia do przerośniętych dżdżownic
Zaprawdę powiadam ci - nie zesraj się. To Sadistic, a nie forum przyrodnicze, gdzie wypadałoby dyskutować łacińskimi nazwami gatunków. PS. Słonia też nie wpierdoli (wiem, zaskoczenie).
Zaprawdę powiadam ci - nie zesraj się. To Sadistic, a nie forum przyrodnicze, gdzie wypadałoby dyskutować łacińskimi nazwami gatunków. PS. Słonia też nie wpie**oli (wiem, zaskoczenie).
Przepraszam bardzo ale właśnie z racji że jest to sadistic to mamy tutaj wybitnych ekspertów z każdej dziedziny i proszę o tym nie zapominać.
prawie 4 lata i go nawet nie zaczął dobrze trawić. taki to pożyje. raz zje i wyj***ne na 20 lat
A opis czytałeś?
Zastanówmy się.
Po pierwsze węże mają świetny kamuflaż, więc póki cię nie zaatakuje to chuja zobaczysz, zwłaszcza w dżunglii.
Po drugie - wąż atakuje ze znaczną szybkością.
Po trzecie - bohater odcinka pyton ma zęby zakrzywione do środka, byś mu nie spierdolił jak już cię dorwie.
Po czwarte - jak już cię złapie - zaczyna cię dusić (stąd nazwa) z niewielką względnie siłą, ale żelazną kosekwencją. Jakby tego było mało - synchronizuje "dociskanie" z twoimi ruchami oddechowymi klatki sukcesywnie zmniejszajc ci możliwość zaczerpnięcia oddechu.
Po piąte - o połnięcie się nie bój. Potrafią wpierdolić krokodyla.
Tak więc - jak cię ta "przerośnięta dżdżownica" dopadnie, to jeśli nie masz maczety w ręce by jej upierdolić NATYCHMIAST łeb - szanse na przeżycie masz znikome.
dobry research, piwo
swoją drogą, ciekawe jak wyglądałby wydalony..
prawie 4 lata i go nawet nie zaczął dobrze trawić. taki to pożyje. raz zje i wyjebane na 20 lat
Byłej kiedyś powiedziałem, że skoro węże mogą trawić posiłek miesiącami to ona też nie musi zaglądać do lodówki co godzinę.
prawie 4 lata i go nawet nie zaczął dobrze trawić. taki to pożyje. raz zje i wyjebane na 20 lat
Dwa dni, a nie 4 lata, debilu.
Zastanówmy się.
Po pierwsze węże mają świetny kamuflaż, więc póki cię nie zaatakuje to chuja zobaczysz, zwłaszcza w dżunglii.
Po drugie - wąż atakuje ze znaczną szybkością.
Po trzecie - bohater odcinka pyton ma zęby zakrzywione do środka, byś mu nie spierdolił jak już cię dorwie.
Po czwarte - jak już cię złapie - zaczyna cię dusić (stąd nazwa) z niewielką względnie siłą, ale żelazną kosekwencją. Jakby tego było mało - synchronizuje "dociskanie" z twoimi ruchami oddechowymi klatki sukcesywnie zmniejszajc ci możliwość zaczerpnięcia oddechu.
Po piąte - o połnięcie się nie bój. Potrafią wpierdolić krokodyla.
Tak więc - jak cię ta "przerośnięta dżdżownica" dopadnie, to jeśli nie masz maczety w ręce by jej upierdolić NATYCHMIAST łeb - szanse na przeżycie masz znikome.
Rozumiem i poniekąd masz racje. Ale bywałem w tak różnych miejscach na świecie i nic mnie nie zeżarło, że dziwi mnie głupota ludzi którzy idą do dzungli bez chociażby głupiej maczety.
Zawsze mnie zastanawiało, jak można da sie zeżrec czemus co pełza? No kurwa. Trafia taki do nieba i sie go pytają: Jak umarłeś? A taka duża ddzownica mnie wpierdoliła bo byłem za głupi żeby spierdolic.
A jak kończyłeś zawodówkę pewnie było tak: "no fole zafodówfke he na co mi te biologie i inne skoro mam 2000 na renke hehe", później rośnie taki gałgan z poziomem wiedzy zerowej na wszystkie tematy. Zaczerpnij wiedzy na temat weży dusicieli.
UWAGA: krokodyl też jest wolny a złapie cię bez problemowo i masz szanse na przeżycie bliskie zeru...poszukaj, poczytaj, porusz szare komórki zamiast mefedronu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów