18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Akbar Salubiro odnaleziony
~Angel • 2021-03-11, 21:24
Akbar Salubiro, lat 25, zaginął 25 marca 2017 roku, po wyruszeniu na żniwa z odległej wioski na wyspie Sulawesi w Indonezji. Jego szczątki znaleziono dwa dni później w ciele siatkowatego pytona, który pożarł go w całości.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CrazyEdek 2021-03-11, 21:28 8
I się nie zrzygał?
Zgłoś
DMT 2021-03-11, 21:28 1
Udusił go, nie pożarł...

Ani skalny, ani siatkowany, NIE jest w stanie połknąć 25 latka...

Zwłaszcza taki maluch...
Zgłoś
mygyry 2021-03-11, 21:45 1
Ciekawe ile by tego gumiaka trawił
Zgłoś
sweetlord 2021-03-11, 22:00
Szczątki po dwóch dniach/ człowieku, rozgraniczaj słowa "szczątki" (resztki zwłok) od "zwłoki".
Zgłoś
Hollow_Man 2021-03-11, 22:05 3
DMT napisał/a:

Udusił go, nie pożarł...
Zwłaszcza taki maluch...

tak sobie poczytałem do jakich rozmiarów dorastają i jakiej wagi, na zdjęciu uja widać ile miał ten osobnik ale takiego 1,70m suchoklatesa to myślę że łyknął by bez problemu

i
Zgłoś
Lolo18 2021-03-11, 22:07
DMT napisał/a:

Udusił go, nie pożarł...
Zwłaszcza taki maluch...

No kurwa najpierw zapewne udusił potem wciągnął..

Zgłoś
remi1982 2021-03-11, 23:02 6
Zawsze mnie zastanawiało, jak można da sie zeżrec czemus co pełza? No kurwa. Trafia taki do nieba i sie go pytają: Jak umarłeś? A taka duża ddzownica mnie wpierdoliła bo byłem za głupi żeby spierdolic.
Zgłoś
ciepson 2021-03-11, 23:29 16
remi1982 napisał/a:

Zawsze mnie zastanawiało, jak można da sie zeżrec czemus co pełza? No kurwa. Trafia taki do nieba i sie go pytają: Jak umarłeś? A taka duża ddzownica mnie wpierdoliła bo byłem za głupi żeby spierdolic.

Taka duża glizda to jeden wielki mięsień, który jak zacznie się owijać to człowiek nie ma szansy na ucieczkę, ale siedzimy w polskim kurwidołku i nie mamy takich atrakcji. Już widzę jak radzisz sobie z wężem.
Zgłoś
Liton 2021-03-11, 23:43 45
remi1982 napisał/a:

Zastanówmy się.

Po pierwsze węże mają świetny kamuflaż, więc póki cię nie zaatakuje to chuja zobaczysz, zwłaszcza w dżunglii.
Po drugie - wąż atakuje ze znaczną szybkością.
Po trzecie - bohater odcinka pyton ma zęby zakrzywione do środka, byś mu nie spierdolił jak już cię dorwie.

Po czwarte - jak już cię złapie - zaczyna cię dusić (stąd nazwa) z niewielką względnie siłą, ale żelazną kosekwencją. Jakby tego było mało - synchronizuje "dociskanie" z twoimi ruchami oddechowymi klatki sukcesywnie zmniejszajc ci możliwość zaczerpnięcia oddechu.
Po piąte - o połnięcie się nie bój. Potrafią wpierdolić krokodyla.

Tak więc - jak cię ta "przerośnięta dżdżownica" dopadnie, to jeśli nie masz maczety w ręce by jej upierdolić NATYCHMIAST łeb - szanse na przeżycie masz znikome.
Zgłoś
Adrian649 2021-03-11, 23:50 2
CrAzy_Edek napisał/a:

I się nie zrzygał?

W sumie to chujowo być wężem i rzygać. Załóżmy że coś tam wąż zjadł i poszło na jego koniec ale nagle chce się rzygać i tak rzygi przepychać musi przez 15 metrów siebie przejebane
Zgłoś
butcho69 2021-03-12, 0:38
no to szczątki czy w całości? zdziwiłbym się gdyby ten wonsz zjadł go nie w całości hahahahaha
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2021-03-12, 0:49 3
Liton napisał/a:

Potrafią wpierdolić krokodyla..

No trochę cię z tym krokodylem poniosło w tym przypływie podniety. Czasami opierdolą aligatora albo innego małego przedstawiciela Crocodille, ale widać jesteś jednym z tych dla których aligator i krokodyl to jeden chuj. Albo jesteś żałosnym manipulantem i wiedząc, że większość ludzi na słowo "krokodyl" wyobraża sobie ponad tonę krokodyla różańcowego albo nilowego napisałeś, że wąż opierdala krokodyle i teraz taki random myśli sobie, że niezły przechuj ten wąż że takiego skurwysyna zje. Nie, nie zje go nawet dwustukilogramowa anakonda zielona nawet gdyby się jakimś cudem w naturze spotkały. A taki pytonik indyjski 50kg to się mu może najwyżej wokół chuja owinąć i mu zwalić.

To tak dla wyjaśnienia gdyby znalazł się na sali jakiś inny "wężofil" i walił tu konia do przerośniętych dżdżownic
Zgłoś
AdamBrown 2021-03-12, 1:31 1
Adrian649 napisał/a:

W sumie to chujowo być wężem i rzygać. Załóżmy że coś tam wąż zjadł i poszło na jego koniec ale nagle chce się rzygać i tak rzygi przepychać musi przez 15 metrów siebie przejebane

co wy tam palicie że macie takie rozkminy?
Zgłoś
c................k 2021-03-12, 3:10 10
AdamBrown napisał/a:

co wy tam palicie że macie takie rozkminy?

Radomskie, ale jak Pan major woli to Franz ma Camele
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem