Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ani skalny, ani siatkowany, NIE jest w stanie połknąć 25 latka...
Zwłaszcza taki maluch...
Udusił go, nie pożarł...
Zwłaszcza taki maluch...
tak sobie poczytałem do jakich rozmiarów dorastają i jakiej wagi, na zdjęciu uja widać ile miał ten osobnik ale takiego 1,70m suchoklatesa to myślę że łyknął by bez problemu
i
Udusił go, nie pożarł...
Zwłaszcza taki maluch...
No kurwa najpierw zapewne udusił potem wciągnął..
Zawsze mnie zastanawiało, jak można da sie zeżrec czemus co pełza? No kurwa. Trafia taki do nieba i sie go pytają: Jak umarłeś? A taka duża ddzownica mnie wpierdoliła bo byłem za głupi żeby spierdolic.
Taka duża glizda to jeden wielki mięsień, który jak zacznie się owijać to człowiek nie ma szansy na ucieczkę, ale siedzimy w polskim kurwidołku i nie mamy takich atrakcji. Już widzę jak radzisz sobie z wężem.
Zawsze mnie zastanawiało, jak można da sie zeżrec czemus co pełza? No kurwa. Trafia taki do nieba i sie go pytają: Jak umarłeś? A taka duża ddzownica mnie wpierdoliła bo byłem za głupi żeby spierdolic.
Zastanówmy się.
Po pierwsze węże mają świetny kamuflaż, więc póki cię nie zaatakuje to chuja zobaczysz, zwłaszcza w dżunglii.
Po drugie - wąż atakuje ze znaczną szybkością.
Po trzecie - bohater odcinka pyton ma zęby zakrzywione do środka, byś mu nie spierdolił jak już cię dorwie.
Po czwarte - jak już cię złapie - zaczyna cię dusić (stąd nazwa) z niewielką względnie siłą, ale żelazną kosekwencją. Jakby tego było mało - synchronizuje "dociskanie" z twoimi ruchami oddechowymi klatki sukcesywnie zmniejszajc ci możliwość zaczerpnięcia oddechu.
Po piąte - o połnięcie się nie bój. Potrafią wpierdolić krokodyla.
Tak więc - jak cię ta "przerośnięta dżdżownica" dopadnie, to jeśli nie masz maczety w ręce by jej upierdolić NATYCHMIAST łeb - szanse na przeżycie masz znikome.
I się nie zrzygał?
W sumie to chujowo być wężem i rzygać. Załóżmy że coś tam wąż zjadł i poszło na jego koniec ale nagle chce się rzygać i tak rzygi przepychać musi przez 15 metrów siebie przejebane
Potrafią wpierdolić krokodyla..
No trochę cię z tym krokodylem poniosło w tym przypływie podniety. Czasami opierdolą aligatora albo innego małego przedstawiciela Crocodille, ale widać jesteś jednym z tych dla których aligator i krokodyl to jeden chuj. Albo jesteś żałosnym manipulantem i wiedząc, że większość ludzi na słowo "krokodyl" wyobraża sobie ponad tonę krokodyla różańcowego albo nilowego napisałeś, że wąż opierdala krokodyle i teraz taki random myśli sobie, że niezły przechuj ten wąż że takiego skurwysyna zje. Nie, nie zje go nawet dwustukilogramowa anakonda zielona nawet gdyby się jakimś cudem w naturze spotkały. A taki pytonik indyjski 50kg to się mu może najwyżej wokół chuja owinąć i mu zwalić.
To tak dla wyjaśnienia gdyby znalazł się na sali jakiś inny "wężofil" i walił tu konia do przerośniętych dżdżownic
W sumie to chujowo być wężem i rzygać. Załóżmy że coś tam wąż zjadł i poszło na jego koniec ale nagle chce się rzygać i tak rzygi przepychać musi przez 15 metrów siebie przejebane
co wy tam palicie że macie takie rozkminy?
co wy tam palicie że macie takie rozkminy?
Radomskie, ale jak Pan major woli to Franz ma Camele
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów