Jaki kraj taki Remi Gaillard [video]
[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa.... jakim cudem coś leciało w tym telewizorze ? Winda? facet sobie jedzie i podłącza telewizor zeby mu szybciej czas zleciał ?
a po drugie to czy w windzie są gniazda ?
a i po trzecie , słychać zbite szkło, tak jakby ten telewizor sie rozjebał ( bo goscia na glebe jebneli ) a on i tak dziala
a po drugie to czy w windzie są gniazda ?
a i po trzecie , słychać zbite szkło, tak jakby ten telewizor sie rozjebał ( bo goscia na glebe jebneli ) a on i tak dziala
TV maniak
Kur** następna brawurowa akcja naszych kochanych służb bezpieczeństwa. Piwo... Szkoda że dwóch nie mogę dać
Z windy AT wypierdoli jakiegos studencika co se chcial byc bardziej hipsterski, ale cyganerii juz nikt nie moze usunac...
...to chyba jakieś dzieciaki w asg się bawią a nie prawdziwi mundurowi.
Grupa antyterrorystyczna złapała groźnego bossa narkotykowego. Znaleziono u niego 1 gram marihuany. Zatrzymany zostanie pozbawiony wolności na 12 lat w zawieszeniu na 5 lat.
Chyba fejk?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów