Wyrzeknij się Allacha
- Wyrzekam się Allacha
- a Allach kim jest, cw@elem je@banym?
allah ty huju!
Akurat ruscy by to zrobili, nie pierdolą się w tańcu z baranami jak francuzi czy anglicy którzy dali się opanować przez islam. Za takie akcje krata zimnego browca
PRECZ Z ISLAMIZACJĄ W EUROPIE.
Popieram projekt naszych sąsiadów ze wschodu:))
napadanie kilku na jednego to upadek moralny porównywalny z przejściem na islam. Niech tych kilku Rosjan pojedzie powtórzyć swoją wybitną akcję w Pakistanie.
Rzecz dzieje się w Rosji - czyż nie??
Muzułmańscy imigranci ( czyli NIE-ROSJANIE ) chcą wprowadzić "Szhari'a" wbrew woli ROSJAN.
Atak byłby wtedy, gdyby Rosjanie pojechali do Pakistanu zwalczać Shari'a. (Tak jak atakiem jest to co robią imigranci w Rosji).
ALE ONI BRONIĄ SIĘ NA WŁASNEJ ZIEMI!
A najlepszą obroną jest atak
Rosja to nie Europa
Tak kurwa walczą o czystość w Rosji że włączają Czeczenów do swojego państwa? I kto tu działa wbrew czyjejś woli?
Doucz się trochę panie antyislamski a nie pierdolisz głupoty.
Akurat ruscy by to zrobili, nie pierdolą się w tańcu z baranami jak francuzi czy anglicy którzy dali się opanować przez islam. Za takie akcje krata zimnego browca
Rozpierdalacie mnie. Pod tematami na temat ateizmu rozpędzacie gównoburzę i pokazujecie jacy to nie jesteście wierzący. Tutaj wchodzicie, bluzgacie, najchętniej większy wpierdol byście im spuścili. Ciekawe co na to wasza wiara. Jesteście bandą pierdolonych hipokrytów. Też nie jestem za muzułmanami w europie, ale ja nie strugam bohatera na forum jak jakaś pizda.