18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
xXx5226 2022-03-09, 18:03 37
Jak się ma takich przyjaciół to wrogów już nie potrzeba zdecydowanie.
Zgłoś
nowynick 2022-03-09, 18:36 21
efekt spierdolenia naszych czasów... za nogę/tyłek nie złapie bo "molestowanie"... strach kogoś dziś z wody wyławiać czy resuscytować...
Zgłoś
htp 2022-03-09, 19:10 5
nowynick napisał/a:

efekt spierdolenia naszych czasów... za nogę/tyłek nie złapie bo "molestowanie"... strach kogoś dziś z wody wyławiać czy resuscytować...

Raczej efekt - zrobię film, zamiast pomóc w asekuracji.
Zgłoś
Wyjcio 2022-03-09, 19:14 27
Kurwa jaka łamaga, nie dałbym mu łopaty do ręki bo by się nią odjebal.
Zgłoś
jimiq 2022-03-09, 19:19
Wyjcio napisał/a:

Kurwa jaka łamaga, nie dałbym mu łopaty do ręki bo by się nią odjebal.

Może i tak ale nie ma odruchów hejowkich..
Zgłoś
Wyjcio 2022-03-09, 19:51 1
jimiq napisał/a:

Może i tak ale nie ma odruchów hejowkich..

Aha czyli jak twój ziomek będzie miał podobny problem, to mu nie pomożesz, bo to są odruchy gejowskie, no ok.
Zgłoś
Lobo24 2022-03-09, 20:08 1
Co sobie pomacał - to jego.
Zgłoś
czodA13 2022-03-09, 20:20 2
xXx5226 napisał/a:

Jak się ma takich przyjaciół to wrogów już nie potrzeba zdecydowanie.

jak sie jest debilem to nawet Jezus Cie nie zbawi.
Zgłoś
jimiq 2022-03-09, 20:54
Wyjcio napisał/a:

Aha czyli jak twój ziomek będzie miał podobny problem, to mu nie pomożesz, bo to są odruchy gejowskie, no ok.

Koleżko nie podniecaj się. Mój comment niczym się nie różni od miliona tutaj zamieszczonych. Ale fakt z dziewczyną byłoby prosciej
Zgłoś
7wporzondku 2022-03-09, 20:55 1
Dobrze, ze winda nie ruszyła w trakcie manewru bo jeszcze by się mu coś stało
Zgłoś
djpyza 2022-03-09, 22:57
Taka to dzisiejsza młodzież zero pomyślunku jak stado baranów ! ale niektórych starszych to samo się tyczy !
Zgłoś
keisats 2022-03-09, 23:59
Czekałem tylko, kiedy winda ruszy. Najpierw jak wychodził a potem jak się spierdolił
Zgłoś
MalcolmX 2022-03-10, 10:07
- do góry ta winda jedzie?
- a jak ma jechać? w boooook?

Opis
Zgłoś
M_A 2022-03-10, 14:22
Jebłem ze śmiechu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów