Dobry ziomek pomógł jak mógł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobry ziomek pomógł jak mógł
Jak się ma takich przyjaciół to wrogów już nie potrzeba zdecydowanie.
efekt spierdolenia naszych czasów... za nogę/tyłek nie złapie bo "molestowanie"... strach kogoś dziś z wody wyławiać czy resuscytować...
nowynick napisał/a:
efekt spierdolenia naszych czasów... za nogę/tyłek nie złapie bo "molestowanie"... strach kogoś dziś z wody wyławiać czy resuscytować...
Raczej efekt - zrobię film, zamiast pomóc w asekuracji.
Kurwa jaka łamaga, nie dałbym mu łopaty do ręki bo by się nią odjebal.
Wyjcio napisał/a:
Kurwa jaka łamaga, nie dałbym mu łopaty do ręki bo by się nią odjebal.
Może i tak ale nie ma odruchów hejowkich..
jimiq napisał/a:
Może i tak ale nie ma odruchów hejowkich..
Aha czyli jak twój ziomek będzie miał podobny problem, to mu nie pomożesz, bo to są odruchy gejowskie, no ok.
xXx5226 napisał/a:
Jak się ma takich przyjaciół to wrogów już nie potrzeba zdecydowanie.
jak sie jest debilem to nawet Jezus Cie nie zbawi.
Wyjcio napisał/a:
Aha czyli jak twój ziomek będzie miał podobny problem, to mu nie pomożesz, bo to są odruchy gejowskie, no ok.
Koleżko nie podniecaj się. Mój comment niczym się nie różni od miliona tutaj zamieszczonych. Ale fakt z dziewczyną byłoby prosciej
Dobrze, ze winda nie ruszyła w trakcie manewru bo jeszcze by się mu coś stało
Taka to dzisiejsza młodzież zero pomyślunku jak stado baranów ! ale niektórych starszych to samo się tyczy !
Czekałem tylko, kiedy winda ruszy. Najpierw jak wychodził a potem jak się spierdolił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów