📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
BBCArabic. Szczęście, że idą z duchem czasu. Za 20 lat z BBC tylko ten kanał zostanie.
Kamera z podglądem w szoferce, zamykanie i ryglowanie drzwi na siłownikach i mała butla z cyjanowodorem.
Za dużo szybkich i wściekłych sie naoglądali.
W sumie, jak już tak podpierdalają pomysły, to mogą skoczyć samochodem z jakiegoś wieżowca
W sumie, jak już tak podpierdalają pomysły, to mogą skoczyć samochodem z jakiegoś wieżowca
British Broadcasting Corporation (BBC) nadaje po arabsku... Major Londynu: hinduski muslim... Pozostaje im już tylko śpiewać God Save the Queen bo nic innego nie mogą już zrobić.
BenderXXX napisał/a:
British Broadcasting Corporation (BBC) nadaje po arabsku... Major Londynu: hinduski muslim... Pozostaje im już tylko śpiewać God Save the Queen bo nic innego nie mogą już zrobić.
a i chyba trzeba napisać choć ze trzy słowa
no napisy mi pomogły
co tam jest napisane? bo nie znam szwedzkiego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów