📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z większa finezją to ja sram
Tak tak, wszyscy byście im dopierdolili i w ogóle pełni nienawiści. Pomysł ciekawy, a finezja lepsza na pewno niż hwdp albo inne kurwa szlaczki na polskich pociągach. Wandalizmu nie popieram ale pomysł ciekawy mieli.
Wrzut na poziomie kolorowanek. Dajcie im kredki, może się nauczą.
paleciarz, jesteśmy pełni nienawiści bo chcemy wiedzieć gdzie wysiadamy z pociągu. W ogóle nie rozumiem jak to można nazwać akcją ociekającą finezją.
Finezja - subtelność, delikatność, wyrafinowanie (sjp.pl), czyli subtelnie i delikatnie w sposób wyrafinowany zdewastowali pociąg malując jakieś szlaczki jak dzieci w zerówce?
Finezja - subtelność, delikatność, wyrafinowanie (sjp.pl), czyli subtelnie i delikatnie w sposób wyrafinowany zdewastowali pociąg malując jakieś szlaczki jak dzieci w zerówce?
Dla mnie to jest strasznie drune i jak mówią poprzednicy, za grosz finezji, tylko czysty wandalizm. Ani fajne te graffiti, ani nic nie znaczące. Rozumiem malować graffiti, ale naprawdę ładne, bo to co na filmiku można zobaczyć to gówno, pasują tylko na polskie stare pociągi, które lepiej wyglądają po takim ataku niż w stanie oryginalnym. Tutaj tylko szkoda tej nowiuśkiej, zadbanej maszyny.
chuje powinni im za takie gówno poucinać i by się bydło wreszcie nauczyło
Czekałem aż maszynista wysiądzie z szotgunem i dla przykładu załaduje śrutu jednemu z debili w bebechy. Tak dla nauczki.
Cytat:
Wrzut na poziomie kolorowanek. Dajcie im kredki, może się nauczą.
Widze znawca w chuj z Ciebie
dupy nie urwało, a farby poszło w chuj
Mikuś napisał/a:
Ja tam żadnej finezji nie zauważyłem tylko jakieś chujostwo. Doceniam ludzi co potrafią robić wykurwiste rzeczy tymi szprejami, ale są granice ! Jak ci biedni ludzie mają teraz wiedzieć kiedy wysiąść ? apropo wysiadania... dlaczego nikt nie wyszedł i ich nie powstrzymał ?
Tak, wiemy. Ty byś wysiadł i z gracją Bruce'a Lee rozpierdolił wszystkich! Jesteś wspaniały!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów