📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tam żadnej finezji nie zauważyłem tylko jakieś chujostwo. Doceniam ludzi co potrafią robić wykurwiste rzeczy tymi szprejami, ale są granice ! Jak ci biedni ludzie mają teraz wiedzieć kiedy wysiąść ? apropo wysiadania... dlaczego nikt nie wyszedł i ich nie powstrzymał ?
Dobra akcja ;]
Sam może w zimę uderzę na jardy
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Sam może w zimę uderzę na jardy
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Za takie coś powinno się publicznie chłostać i potem na roboty wysyłać, aż odpracują.
nie żebym jakiś inny był ale nie podoba mi się co zrobili..... podoba mi się sztuka jaką malują bo jest to ich życiem ale k...a bez przesady niszczyć bezmyślnie coś co jest potrzebne;/ ;/
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
endrju1 napisał/a:
i na koniec powinni wyskoczyć sokiści i powystrzelać przynajmniej co drugiego...
film pełen napięcia, do ostatniej sekundy czekałem aż wyskoczą z pałami z tych krzaków.. idę na harda.
Wg mnie to nawet obok graffiti nie stało, jakiś zjebany napis na srebrnym tle.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów