18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Akcja graffiti
p................z • 2010-11-22, 0:22
Dewastacja ale przynajmniej z finezją

Zgłoś
suiCid3R 2010-11-22, 19:20
Jak ja tych skurwysynów nienawidzę....
wszyscy później musimy płacić z własnych podatków za czyszczenie pociągów i budynków po ich bazgrołach...a już najbardziej mnie wkurwia jak te chuje tagują po muzeach albo zabytkach w mieście...
ściany se w piwnicy pomaluj pseudo "artysto"

Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Zgłoś
Szamil Basajew 2010-11-22, 19:24 1
1986kuba napisał/a:

w głowę się uderz

Nie toleruję Twoich praktyk uruchamiania mózgu.

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
g3n3ral 2010-11-22, 19:25
Tak dla informacji to polsko-niemiecki pociąg Drezno-Wrocław także te ciule napewno są z Drezna.
Zgłoś
Szamil Basajew 2010-11-22, 19:27 1
A tak btw, jestem małym graficiarzem, ale nie wrzucajcie wszystkiego do jednego wora.

Co innego legalart, co innego bombing, co innego jardy, co innego dewastacja... itd.

Jak w każdej dziedzinie życia jest w chuj odłamów praktykujących swoje czynności we własny sposób.

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
Escalade 2010-11-22, 19:39 2
Co nie zmienia faktu, że na takich pojebów jedynym lekarstwem byłoby solidne pałowanie przez SOK lub policje + roboty publiczne (choćby czyszczenie tego pociągu) + grzywna minimum z 10 tys. wtedy MOŻE by dotarło do tych debilów.
Zgłoś
D................g 2010-11-22, 19:45
To jest tzw. wholetrain konkretna akcja
Zgłoś
Novik 2010-11-22, 20:26
bardzo ładne ;]
Zgłoś
husarz_ 2010-11-22, 21:29 2
clio napisał/a:

A tak btw, jestem małym graficiarzem, ale nie wrzucajcie wszystkiego do jednego wora.

Co innego legalart, co innego bombing, co innego jardy, co innego dewastacja... itd.

Jak w każdej dziedzinie życia jest w chuj odłamów praktykujących swoje czynności we własny sposób.

no i chuj bo na tym filimku to ja tylko skurwysynstwo widze a nie cos co mialoby miec jakas kozacko-graficiarska nazwe

na chuj ich tylu bylo zeby tylko takie bazgroly strzelic
Zgłoś
entrick 2010-11-22, 22:25
Dalione napisał/a:

Skoro interesujesz się już graffiti poszukaj sobie na video google film-produkcję o nazwie MiB (Man In Black) trwa godzinę jedna część , ale warto :]

yyy...poprostu .koleś właśnie napisałem o tym,dość że jeszcze o wszytkich trzech częściach,a ty mnie ku*wa powtarzasz,jaki jest w tym sens? naucz się czytać,zamiast pisać posty...po za tym siedzę już w graffiti trochę czasu więc widziałem już tyle produkcji że idzie się poprostu zrzygać....

sorry za prywatne wywody...ale normalnie to już przechodzi sadystyczne pojęcie...
Zgłoś
h................1 2010-11-22, 23:27
A chuj, niech sobie robią co chcą za granicą. My i tak mamy chujowych polityków.
Zgłoś
JozinZBazin 2010-11-23, 0:32
Fantom napisał/a:

Ludzi z pogladami takimi jak twoje trzeba kurwa tępić, obyś kurwa został zerżnięty przez bandę pedałów na Syberii, bo tam kurwa twoje miejsce !

Serdecznie współczuję za twoje przeżycia. A tezę podtrzymuję. To są troglodyci i powinni być przeciągnięci przez wyżymaczkę to może się kurwa oduczą. Niech się grafitują po własnych jajach. Nienawidzę skurwieli, typek podobny do nich obsmarował niedawno wyremontowany dom, w którym mieszkam. Niech już zejdą z tego świata.

A ty też spierdalaj. Kup se spray i wymaluj se na dupie swój ryj - niech pozna swoje miejsce w szeregu.
Zgłoś
Psychiczny 2010-11-23, 20:39
l_witek napisał/a:

Taka sama finezja jak palec w dupie

mhmm Smakowe ;D
Zgłoś
n1cK 2010-11-23, 21:51 1
paleciarz napisał/a:

Tak tak, wszyscy byście im dopierdolili i w ogóle pełni nienawiści. Pomysł ciekawy, a finezja lepsza na pewno niż hwdp albo inne kurwa szlaczki na polskich pociągach. Wandalizmu nie popieram ale pomysł ciekawy mieli.

Popieram dobra akcja nie jest zła tak jak i dobre piwo nie jest złe

! wazzup wazzup wazzup !
Zgłoś
g................n 2010-11-24, 15:51
finezja? buehehehe ale się uśmiałem huehue przecież to jakiś bazgroł nic nie przedstawiający
Zgłoś
Rafal1757 2011-05-06, 22:37
a pan majster pierdoli się ze zwykłym autkiem pare tygodni ;p a tak na serio to mogli by robic coś takiego ale na starszych, brzydkich pociągach. Mówię o Polsce bo za granicą mają raczej nowszy skład. I żeby to ładniejsze było.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów