Nert napisał/a:
Właśnie zajebisty Pan menago ze mnie, jebany homoseksualisto Planujesz dziecko bo jest socjal, no szczyt spierdolenia osiągnięty na 18 lat do przodu. I nie wiem czy jaśnie oświecony cwel wie że bez dotacji też można założyć działalność? No ale jebane pasożytnictwo nie umie inaczej niż dotacja/socjal/dajcie mnie hajs bo mnie się należy, bo jest trudny i drogi okres dziecka
Co ty pierdolisz typie? Coś o cwelach? Jednak miałem rację - tato cię w dupę ruchał, a głodnemu na myśli ... weź się ogarnij, bo ta twoja gównofirma jebnie z hukiem nawet, jakbyś miał tam siedzieć 24 godziny na dobę. Ale się nie dziwię że chuja osiągnąłeś w tym swoim pierdolniku, bo jesteś zwykłym durniem - ty nawet trafić z prostą obelgą nie potrafisz - ja mówię o dwójce swoich dzieci, ten mi zarzuca homoseksualizm. Ani słowem nie wspomniałem o tym, że 500+ popieram - ten mi wkłada do ust słowa "dajcie mnie hajs bo mnie się należy". Wiem, że masz doświadczenie z wpychaniem do swojego ryja różnych rzeczy, bo tata cię dobrze wytrenował, ale na mojej osobie praktykować nie będziesz.