📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a ten drugi co sprawdzał promieniowanie jakie miny strzelał
Musiało być im ciepło... ciepło w chuj
studenci akademii morskiej, szkoly bankowej albo innego gowna majacy za duzo czasu, niestresujace i rozrywkowe studia, tyle potem beda zzerac nasze podatki w postaci zasilkow
Kurwa gdybym był ich kumplem i miał ich nagrywać chyba bym nie wytrzymał ze śmiechu
Zobaczcie 0:40 Damianero siedzi po prawo na tyłach i zaciesza ;D
On się nie boi szybkiej jazdy tylko tego że za kierownicą jest typowy biały człowiek.
Zobaczcie jak szaleją np jak swój za kierownicą
youtube.com/watch?v=dtI_eMa2aIQ
On się nie boi szybkiej jazdy tylko tego że za kierownicą jest typowy biały człowiek.
Zobaczcie jak szaleją np jak swój za kierownicą
youtube.com/watch?v=dtI_eMa2aIQ
Wyniki pomiaru:
- włochata pacha spoconego mochera z nadwagą - PRZEKROCZONE
- wczorajsze rzygi - PRZEKROCZONE
- żul - PRZEKROCZONE
- pierdy kierowcy - 74% NORMY
- włochata pacha spoconego mochera z nadwagą - PRZEKROCZONE
- wczorajsze rzygi - PRZEKROCZONE
- żul - PRZEKROCZONE
- pierdy kierowcy - 74% NORMY
oczywiście znalazł się dziadek-znawca, który to wszystko musi wiedzieć i na wszystkim się zna i zawsze musi wjebać swoje 3 grosze bo inaczej nie wytrzyma.
@jatsko
Przynajmniej płaca za swoja studia, a póki co to ja kurwa utrzymuje takich nierobów jak zwykli studenci, którzy jadą później na zachód. Więc nie pierdol tu głupot jak chuja wiesz.
Przynajmniej płaca za swoja studia, a póki co to ja kurwa utrzymuje takich nierobów jak zwykli studenci, którzy jadą później na zachód. Więc nie pierdol tu głupot jak chuja wiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów