Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moge sie mylic i w tej akurat dziedzinie nie jestem ekspertem ale czy w dolnym prawym rogu pokazuje prawie 200km na godzine? W momencie jak mijaja ciezarowke to powinno byc smigniecie bo watpie, ze ciezarowki popierdalaja 180km na godzine...
jesli tak to wyglada, to sie nie dziwie, ze policjanci jada za kims i czasem "organoleptycznie" stwierdzaja, ze ktos przekroczyl predkosc. Skoro my jedziemy 200 a samochod przed nami tyle samo wiec mandat sie nalezy...
nagrania z kamer w radiowozie są na mega dużym zoomie przez co nie widać prędkości, zrób sobie doświadczenie ze swoim telefonem, nagraj randomowy samochod w miescie na full zoomie dostepnym w swoim telefonie i się przekonasz.
a co to filmiku, mam nadzieje, ze sobie posiedzi
Za dużo amerykańskich filmów... Dogoniliby go i co? Taranowaliby go? Zajeżdżali drogę? Stworzyliby tym tylko zagrożenie dla siebie i innych uczestników ruchu (zwłaszcza, że ruch dość spory)... Chodziło tylko o to, żeby go nie zgubić, a ruch się zagęścił pod koniec, bo pewnie już na trasie stała blokada...
Równie dobrze na blokadzie albo na końcu Autostrady mogli go zatrzymać. Nie stwarzaliby zagrożenia goniąc go.
Równie dobrze na blokadzie albo na końcu Autostrady mogli go zatrzymać. Nie stwarzaliby zagrożenia goniąc go.
Równie dobrze mogli w ogóle olać. Chuj z tym, co tam typ odjebał, że go gonią. Mogli przecież poczekać aż zatrzyma się na środku autostrady i pójdzie w pola.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów