📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo dla nagrywającego.
janlew napisał/a:
Młodzi wilcy
To akurat seicento ale jeden chuj. Większość części taka sama. Poza tym SC ma taki jebany czujnik, jak w coś zapierdoli to unieruchamia pojazd. Gdyby jechali Matizem to by jeszcze pokręcili po osiedlu.
baronturbina napisał/a:
To akurat seicento ale jeden chuj. Większość części taka sama. Poza tym SC ma taki jebany czujnik, jak w coś zapierdoli to unieruchamia pojazd. Gdyby jechali Matizem to by jeszcze pokręcili po osiedlu.
Czujnik położenia wału. Oba mają, zresztą generalnie auta to mają. Jeździłem w rajdach CC i SC, w żadnym nie urwałem mimo okazjonalnych lotów w pole. Ale możesz mieć racje że to to, on z tego co pamiętam jest właśnie po prawej stronie na dole.
janlew napisał/a:
Czujnik położenia wału.
Ja pierdolę, dawno takiej głupoty nie słyszałem...
Jak już coś, to czujnik bezwładnościowy (wstrząsowy, uderzeniowy)
Dokładnie taki:
W tulei znajduje się ciężarek w kształcie walca lub kuli. Po uderzeniu pojazdu w przeszkodę przesuwa się on bezwładnościowo, wybijając jeden ze styków i tym samym przerywa dopływ prądu do przekaźnika sterującego pompą paliwową.
~DMT napisał/a:
Ja pierdolę, dawno takiej głupoty nie słyszałem...
NIe wiem po co próbujesz uświadomić idiotów. Ale cóż, powodzenia w hobby!
To nie z Węgier tylko z Polski. Dzisiejsze zatrzymanie maty szmaty
DMT napisał/a:
No to gówno się znasz, jak nie słyszałeś, więc się nie ośmieszaj. To co masz na focie jest w SC w tunelu środkowym, do tego mała szansa żeby przy tak lekkim "otarciu" pompę zblokowało. No ale też możliwe, choć mocniejsze dzwony widziałem, i seje dalej śmigały.Ja pierdolę, dawno takiej głupoty nie słyszałem...
Jak już coś, to czujnik bezwładnościowy (wstrząsowy, uderzeniowy)
A za to czujnik położenia wału jest w SC w chujowym miejscu, właśnie tam po prawej z przodu gdzie przyjebali, i urwać przy lekkim dzwonie prawą stroną bardzo łatwo. Ba, wystarczy go poluzować, odgiąć i SC nie wystartuje, nie ma możliwości. Tak najłatwiej po złości, komuś w 30sek seja zblokować. A sam czujnik wygląda tak:
motorcycleman napisał/a:
Następny gejniusz. Tyle że jak ja jestem idiotą, to ciebie w ogóle kurwa nie ma. Zresztą po motorcycle w niku, poznać dzbana od razu. Dzban na nerki i tyle.NIe wiem po co próbujesz uświadomić idiotów. Ale cóż, powodzenia w hobby!
Piwko za "Sporting-a"
Pały biegną, radiowóz stoi... IQ nie przybyło widzę .
Ktoś tu nie wiedział że ta zebra to zdradliwa jest na mokrym
Ale chujowo w ten zakręt wszedł. Dobrze, że go przekopali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów