Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie teraz jakiś kozak się przypierdoli z błyskotliwym komentarzem, żeby dostać X ilość piw ale wali mnie to.
Te, obrońca praw zwierząt - zwierzęta mają prawo być smaczne. I tu się kończy ich rola.
A tak zupełnie poważnie - sądzę, że mając regularną wyżerkę, sporo miejsca do pływania (to nie Polska, gdzie się karpie w wannach trzyma) i komfort, że zaraz coś cie nie wpierdo** jest jednak bardziej elo dla takiej foki czy delfina niż stan natury i uczestniczenie w łańcuchu pokarmowym.
Te cwaniak z kolczykiem w nosie a teraz ja cos na powaznie wyobraz sobie ze jestes takim delfinem. Wolisz wychodzic z kumplami na piwo i liczyc sie z tym ze dostaniesz po mordzie nie mowiac o tym dziewczynie bo rano do roboty trzeba wstac? Czy siedziec jak cipa na garnuszku matki miec wszystko podtykane pod ryj i zeby jedynym problemem dla Ciebie bylo to ''jak tu kurwa nabic level bez party :/''?
Fajnie mu delfin buziaka dawał
Myślałem że delfiny to pedały....ale foki to także parówy...
A temu to o chuj chodzi?
Te cwaniak z kolczykiem w nosie a teraz ja cos na powaznie wyobraz sobie ze jestes takim delfinem. Wolisz wychodzic z kumplami na piwo i liczyc sie z tym ze dostaniesz po mordzie nie mowiac o tym dziewczynie bo rano do roboty trzeba wstac? Czy siedziec jak cipa na garnuszku matki miec wszystko podtykane pod ryj i zeby jedynym problemem dla Ciebie bylo to ''jak tu kurwa nabic level bez party :/''?
A Ty naprawdę myślisz, że analogia między człowiekiem, a zwierzęciem (nawet tak inteligentnym jak delfin) miała specjalny sens? Delfin nie wychodzi na browar. Delfin nie ma kumpli do imprezowania. Delfin nie dostaje w pysk. W zamian za to, delfin ciągle musi się starać o żarcie i nie zostać nim jednocześnie. Tak czy siak - na pewno nie jest mu aż tak źle w tym parku wodnym czy jak to się nazywa.
UP
To ty chyba family guy'a nie oglądasz :/
... no nie oglądam... a to jakiś obowiązek jest?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów