18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
🔥 Elektryka prąd nie tyka - teraz popularne
brylu82 2016-02-21, 19:03
...Masz cela jak baba z wesela ...
Zgłoś
donkapusta 2016-02-21, 19:06
no wiele nie brakło
Zgłoś
TB303 2016-02-21, 19:08 27
Nie wiem na cholerę ratować samobójców. Każdy sam decyduje o swoim życiu i jeśli chce się zabić, to ma do tego pełne prawo, i nie powstrzymujmy go przed tym. Pozwólmy im się samym eliminować, w końcu "im więcej samobójców, tym mniej samobójców"
Zgłoś
mygyry 2016-02-21, 19:11 5
Po chuj taką widoczną te poduszkę robią? Skoro gość chcę się zajebać to powinna wyglądać jak asfalt, żeby nie próbował ominąć
Zgłoś
ganji 2016-02-21, 19:12 2
Po chuj skacze na ten balon. To można było po prostu się przesunąć albo wyjebać na druga stronę jak się chciał zabić i po sprawie.
Zgłoś
karinata 2016-02-21, 19:30 2
Widocznie nie chciał.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
burkinafaso 2016-02-21, 20:04
Przynajmniej służby miały o wiele mnie roboty, bo od razu po karawan można dzwonić.
Zgłoś
KubsonMon 2016-02-21, 20:45 4
Śmierć samobójcom!
Zgłoś
Nihilista 2016-02-21, 21:41 21
TB303 napisał/a:

Nie wiem na cholerę ratować samobójców. Każdy sam decyduje o swoim życiu i jeśli chce się zabić, to ma do tego pełne prawo, i nie powstrzymujmy go przed tym. Pozwólmy im się samym eliminować, w końcu "im więcej samobójców, tym mniej samobójców"

Kiedyś dorośniesz, to zrozumiesz, że za każdym samobójcą stoi często rodzina i przyjaciele, którzy nigdy nie wybaczyliby sobie popełnionych błędów czy braku wsparcia w trudnych chwilach. Uratowany niedoszły samobójca daje im szansę na naprawienie tego, co się zjebało - może po jakiejś tragedii człowiek się załamał i nie wytrzymał presji lub samotności, stąd taki desperacki ruch? Czas rany leczy, niektórzy niestety mają go za mało.
Mieliśmy kiedyś przyjaciela, długa historia...
Także chuj Ci w dupę, obyś nie musiał kiedyś zeskrobywać kogoś bliskiego, szczególnie własnego dziecka, z chodnika.
Zgłoś
p0lybius 2016-02-21, 21:47 2
Czy jest jakiś ekspert na Sadolu? Czy ktoś może mi wytłumaczyć czy taka poducha rzeczywiście działa, czy to taki pic na wodę? Ofc zależy pewnie od wysokości i od tego jak ktoś wylądował (jak na główkę to podejrzewam, że poducha idzie się jebać). Ale czy pod tak wysoki budynek jest jakikolwiek sens podstawiania takich rzeczy, skoro przy takiej prędkości nawet gazeta działa jak beton w przypadku uderzenia człowieka?
Zgłoś
Sist 2016-02-21, 22:07 1
TB303 napisał/a:

Każdy sam decyduje o swoim życiu i jeśli chce się zabić, to ma do tego pełne prawo, i nie powstrzymujmy go przed tym.

To nie wiesz, że jesteś własnością państwa i nie masz prawa się zabić? Państwo w Ciebie zainwestowało, w Twoją edukację, Twoje zdrowie, itp. Inwestycja musi się zwrócić. Możesz umierać, jak przechodzisz na emeryturę.
Zgłoś
hador 2016-02-21, 22:08 7
p0lybius napisał/a:

Czy jest jakiś ekspert na Sadolu? Czy ktoś może mi wytłumaczyć czy taka poducha rzeczywiście działa, czy to taki pic na wodę? Ofc zależy pewnie od wysokości i od tego jak ktoś wylądował (jak na główkę to podejrzewam, że poducha idzie się jebać). Ale czy pod tak wysoki budynek jest jakikolwiek sens podstawiania takich rzeczy, skoro przy takiej prędkości nawet gazeta działa jak beton w przypadku uderzenia człowieka?

witam, poduszka działa do góra plus minus 5 piętra przy dobrym lądowaniu

wyżej niestety przeciążenie jest tak wysokie, że jest ciężko przeżyć

poduszkę rozkłada się zawsze, gdyż ma ona odciągnąć rzekomego samobójcę od skoku - element psychologiczny. "Po co mam skakać skoro i tak już przeżyję".
Zgłoś
K................i 2016-02-21, 22:14 1
Samobójstwo to jedyna godna śmierć.

Tak czy siak, brudzenie przed blokiem krwią to trochę słaba opcja. Jak dla mnie lepiej już podstawiać taki metalowy kontener na śmieci, żeby wywieźć od razu zwłoki.
Zgłoś
s................s 2016-02-21, 23:00
A moze nie chcial popelnic samobojstwa tylko darmowy skok zamiast drogiego biletu do wesolego miasteczka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów