📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kotwica w plecy cymbałowi, który nagrywał z paluchem w obiektywie
Zawsze musi się znaleźć jakaś pizda drąca swój otwór gębowy. Skoro wszyscy mają chuje pochowane w gaciach, to po co ona japę otwiera?
LaChupacabra napisał/a:
Ciekawe czy nie żyła przed zetknięciem z łodzią czy tuż po.
Na stop klatce widać,że się ciągle trezyma.Więc życie odebrali Ci z łodzi.
Juzwa napisał/a:
Jeśli podejmujesz się akcji ratowniczej i NIE JESTEŚ zawodowym ratownikiem, to nie grożą ci żadne konsekwencje przy nieudolnym ratowaniu.
No w teorii to tyle, ale ta sytuacja jest na zasadzie, że ukąsił cię wąż w rękę, a ja ją upierdalam siekierą omyłkowo trafiając w głowę
Sternikowi wielki chuj w dupe i kotwica w plecy. Bezczelne morderstwo. Pomijam fakt ze mogl byc nie doswiadczony, gdzie jest kurwa logika w zajezdzaniu drogi.
Xixero napisał/a:
Sternikowi wielki chuj w dupe i kotwica w plecy. Bezczelne morderstwo. Pomijam fakt ze mogl byc nie doswiadczony, gdzie jest kurwa logika w zajezdzaniu drogi.
+1 byczQ
Po chuj się ładować na kurs kolizyjny z (osobą uprawiającą ten sport ze spadochronem xD)?
Ja prdl, kto dał małpie sterować motorówką?????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów