Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie tępa dzida chciała sobie zrobić selfika.
Zaiste ! Niżej był lepszy kadr na fale do selfiaczka!
Wypisała się z Matrixa i co najgorsze zabrała ze soba facet, który poczuł się w obowiązku ratować ,, damę ''
Są pewne zasady, które powinno się tłuc ludziom do głowy od dzieciaka:
1. Nigdy nie pomagaj kobiecie
2. Nigdy nie pomagaj ukraińcom
A ruskim i żydom pomagać? O preferencje sexualne nie ma co pytać, bo sam odpowiedziałeś w punkcie pierwszym.
Pewnie tępa dzida chciała sobie zrobić selfika.
Eee, przecież widać że to tubylcy robią sobie rozrywkę: "o tamuj panocki bespicna sciezeczka, zejdą sobie i bedo mieli pikne widocki"
Jakby ten w kapelusiku nie spieprzył to mógłby go utrzymać
Słuchaj tępa dzido. Ukraińcy bonią się przed agresją Rosji. W obecnej sytuacji nie ma znaczenia, czy ich lubimy, czy nie. Pomaganie Ukrainie jest w naszym najlepszym interesie, bo jeśli przegrają, to my będziemy następni w kolejce. I pierdolenie o jakichś niemieckich panach czy fajnopolakach nic to nie ma do rzeczy. PiS również pomagał Ukrainie chociaż trudno ich podejrzewać o miłość do Niemców.
@: oho mamy pierwszego fajnopolaka. Idź oglądać TVN, żeby wiedzieć co kazał ci myśleć twój niemiecki pan
Żal mi cię plaskoziemco i sowiecki foliarzu. Idź Putinowi rimming robić i ciesz się ciasną dupą. Jak Ukraina padnie to twoi ruscy bracia przyjdą i pokażą co nowe horyzonty.
hahahahahahhahahaha
Prawda jest taka, że powinniśmy złapać się z Rosją i na pół zając terany upainy i rozgromić tych faszystów. Trzebaby było przeprowadzić proces debanderyzacji, coś na kształt tego co zrobili w Niemczech po wojnie
@POLTERGAIST nie wygłupiaj się z multikontami. Żenująco biedne podejście. Ruscy towarzysze pokazali by ci gdzie cię mają. Może się doczekasz jak Ukraina padnie.
Idź z homoseksualnymi prowokacjami na tęczowy portal.
Ja nie jestem @ tylko Analny terrorysta
Prorosyjska ślepota sprawia że jesteś.
hahahahahahhahahaha
Prawda jest taka, że powinniśmy złapać się z Rosją i na pół zając terany upainy i rozgromić tych faszystów. Trzebaby było przeprowadzić proces debanderyzacji, coś na kształt tego co zrobili w Niemczech po wojnie
to musi być jakiś trolling xD albo ruska unca. Dokładnie to się wpaja ruskim w tv, że my zaraz wejdziemy na ukrainę. Tylko ona nas dzieli od ruskich, a ruscy nie kryją się z tym, że nas chcą podbić. Dokładnie to mówią otwarcie w tv
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów