📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Heliar napisał/a:
To jest szypa, lub szufla jak kto woli, łopata od szpadla różni się tym, że ma płaski koniec, a szpadel szpic.
No i łopata nadaje się bardziej do przerzucania, a szpadel - do kopania.
Ja bym tego psa dobił
Tylu fachowców od łopat to na forum budowlanym nawet niema. Na sadolu kurła sami specjaliści. Grabarze czy kihuj, rowokopy ?
Baronessa napisał/a:
Ta młoda pizda ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przypierdolić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Generalnie wszyscy siebie warci na tym materiale.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
A ludzi?
To jest szpadel. Szpadel prosty.
Sam masz szpic. Szpadel prosty to jest. W odróżnieniu od ostrego. Szufla i klata z reguly jest płaska i służy do przenoszenia czegoś sypkiego. Szpadel służy do kopania. I to jest główny wyznacznik szpadla i łopaty i szufli
alucard321 napisał/a:
No i łopata nadaje się bardziej do przerzucania, a szpadel - do kopania.
Sam masz szpic. Szpadel prosty to jest. W odróżnieniu od ostrego. Szufla i klata z reguly jest płaska i służy do przenoszenia czegoś sypkiego. Szpadel służy do kopania. I to jest główny wyznacznik szpadla i łopaty i szufli
Starej kurwie i "młodej" kurwie trzeba było szpadlem w ryj przyjebać.
Mogły same sobie wyciągać tego psa a nie czekać na chłopa. Typowe baby. Jęczeć potrafią i pouczać, ale jak przyjdzie robotę wykonać to stoją i patrzą na chłopa. I jeszcze dożerają.
Czego te baby oczekiwały? ,,Ja wszystko nagrałem " jak uwolnił psa. Naogląda się taka dewotka filmów z fb jak azjaci ratują kotki, pieski z dziur tylko nie pomyślą że sam je tam zakopał, wsadził aby odegrać bohatera.
dioz mam nadzieje zainteresuje się tym śmieciem. ktoś ma namiary gdzie to zostało nagrane ?
Kawał chuja.
Dawno się tak nie uśmiałem
Heliar napisał/a:
To jest szypa, lub szufla jak kto woli, łopata od szpadla różni się tym, że ma płaski koniec, a szpadel szpic.
Zwracam honor według wiki to szpadel i szufla są typami łopat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów