Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kuba200610 napisał/a:
Oj tym szpadlem bym chlopu przemówił
O ile mama by Ci pozwoliła wyjść.
Tyś pan widział szpadel?
W ramach edukacji to jest szpadel.
A tutaj masz pan narzędzie podobne do tego na filmie czyli łopatę. Dziękuję za uwagę.

A tutaj masz pan narzędzie podobne do tego na filmie czyli łopatę. Dziękuję za uwagę.

Są różne szpadle nie tylko taki. W filmie to jakiś nieudany patent jest bo ani to typowy szpadel ani łopata, ale nienistotne swoją funkcję w filmie spełnia

A same do lap kundla nie wziely.
to nazywa sie szufla.
Leatherface napisał/a:
to jakiś nieudany patent jest bo ani to typowy szpadel ani łopata
to nazywa sie szufla.
Trochę prychnąłem śmiechem jak gościu tym szpadlem psinkę wygarniał spod siatki i mówi do niego ,,Puszek'' xD
Tak czy srak to zasłużył chłop na chłostę.
Tak czy srak to zasłużył chłop na chłostę.
Ta młoda p🤬da ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przyp🤬olić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Generalnie wszyscy siebie warci na tym materiale.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Sayoko napisał/a:
Ja to bym przyp🤬olił tym szpadlem ale tej suce...
Ja chyba też..
Baronessa napisał/a:
Ta młoda p*zda ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przypie**olić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
też na starość będę szpadlem pchał.
T3RMINATOR napisał/a:
Tyś pan widział szpadel?
To jest szypa, lub szufla jak kto woli, łopata od szpadla różni się tym, że ma płaski koniec, a szpadel szpic.

Kundla wyszorować, umyć, a później oskórować do gara i na smalec przetopić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie