Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ta młoda pizda ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przypierdolić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Generalnie wszyscy siebie warci na tym materiale.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki żebyś dalej żyła na tym świecie
Nie porównuj idioto zwierząt do ludzi.
Człowiek wcale nie pochodzi od małpy debilu ....
Ta młoda pizda ze starą dewotą tak smędzą, że aż sam mam ochotę przypierdolić im w łeb tym szpadlem, czy co to tam jest...
Generalnie wszyscy siebie warci na tym materiale.
Co do starego, ślepego, niedołężnego i bezpańskiego kundla, to do weterynarza, 5 dych w łape, uśpić i tyle. Kundel, to tylko kundel, a nie człowiek. Nie ma żadnej pożytecznej społecznie przesłanki, żeby utrzymywać przy życiu zwierząt w takim stanie.
Zapłaciłbym nawet 10 dych żeby ciebie jakiś uśpił nie jesteś lepsza od tego kundla, wierz mi.
Ktoś ma adres to jegomościa ?
Podpinam się do pytania.
Teraz patrzę że faceta złapali i dostanie do 5 lat. Piękne. Szkoda tylko że nie oko za oko, ząb za ząb. A pies zmarł na drugi dzień.
Zapłaciłbym nawet 10 dych żeby ciebie jakiś uśpił nie jesteś lepsza od tego kundla, wierz mi.
Podpinam się do pytania.
Teraz patrzę że faceta złapali i dostanie do 5 lat. Piękne. Szkoda tylko że nie oko za oko, ząb za ząb. A pies zmarł na drugi dzień.
Daj linkka do info
Tylu fachowców od łopat to na forum budowlanym nawet niema. Na sadolu kurła sami specjaliści. Grabarze czy kihuj, rowokopy ?
przestań sadolowe experty wysilają się czy to szpadel,łopata,a może kurwa saperka^^^. wystarczy powiedzieć ,łopata,szpadel i każdy mniej wie o co chodzi !
Człowiek wcale nie pochodzi od małpy debilu ....
Bo nie pochodzi. Co najwyżej człowiek i małpa mają wspólnego przodka.
A zrównywanie człowieka i zwierzęcia to objaw najgorszego spierdolenia.
No nie ma czegoś takiego jak teoria ewolucji w cale ...Człowiek wg ciebie powstał jak w bibli napisali ... No nie mogę uwierzyć że są jeszcze tacy tępi ludzie xD
No nie ma czegoś takiego jak teoria ewolucji w cale ...Człowiek wg ciebie powstał jak w bibli napisali ... No nie mogę uwierzyć że są jeszcze tacy tępi ludzie xD
Gdzie ja kurwa napisałem, że nie ma ewolucji?
Idioto naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem że małpa i człowiek mają tego samego przodka.
Wiesz czasami tak jest, że normalny człowiek przywiązuje się do czegoś emocjonalnie np.: do osoby, albo do przedmiotów takich jak dom lub auto oraz także i zwierząt takich jak psy, koty i inne chujostwa. No ale cóż, nie ma Ci się co dziwić skoro widać po twoim toku myślenia, że jedynie do czego byłeś przywiązany to do łopaty podobnej do tej jak na filmie, którą rodzice kładli cie spać
.
Gdzie ja kurwa napisałem, że nie ma ewolucji?
Idioto naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem że małpa i człowiek mają tego samego przodka.
Najpierw pieszesz ze czlowiek nie pochodzi od malpy a pozniej ze jednak uwazasz ze teteeoria ewolucji istnieje to sobie o niej poczytaj imbecylu to sie dowieesz ze rróznica miedzy czlowiekiem a zwierzeciem polegga tylko na wyzszej inteeliigencji człwieka matołłku ...
Najpierw pieszesz ze czlowiek nie pochodzi od malpy a pozniej ze jednak uwazasz ze teteeoria ewolucji istnieje to sobie o niej poczytaj imbecylu to sie dowieesz ze rróznica miedzy czlowiekiem a zwierzeciem polegga tylko na wyzszej inteeliigencji człwieka matołłku ...
Ja pierdolę, kto cię ze szkoły wypuścił...
Człowiek nie pochodzi od małpy. Małpy i ludzie mają wspólnego przodka. Rozumiesz spierdolino, czy mam ci to narysować?
Różnica między małpą a człowiekiem to tylko inteligencja? Mam rozumieć, że jak spoglądasz w lustro to widzisz szympansa?