Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kilka minut pozniej, piesek bedzie lizal po mordzie swoich wlascicieli.
Matt napisał/a:
A kilka minut pozniej, piesek bedzie lizal po mordzie swoich wlascicieli.
Albo spał z pańciem w jednym łóżeczku. Hehe.
Yolanda napisał/a:
Albo zmieni się w szczura z PI(e)S.
Politykę uprawiamy na innych portalach.
żmij napisał/a:
Politykę uprawiamy na innych portalach.
Tak. Tutaj tylko seks i przemoc!
Jack Russell terier - pies stworzony do polowania, ta rasa ma tropienie i polowanie w genach, powinni te szczury wypuścić to zobaczyliby co ten pies potrafi
Na kanale Magia Natury na CenzoTubie jest jak Krokodyl wp🤬la żywcem dzika. To jest dobre też tutaj
W pierwszym momencie myślałem, że określenie "szczur" odnosi się do kundla.
dennissliwa napisał/a:
I to jest pies a nie te j🤬e Yorki
Ty nie widziałeś chyba Yorka w akcji.. Sam się też śmiałem z tych psów, ale znajomego w stodołach ten pies pilnuje porzadku lepiej niż stado kotów. Myszy morduje regularnie, a i szczura w wielkości połowy psa potrafi zaj🤬. Szczur zrobił sobie gniazdo przy fudamentach budynku - a j🤬iec york trzy dni siedział przy dzurze z której wychodził żeby go dopaść. O ile te psy są (subiektywnie) brzydkie, głupawe i niezrównoważone - o tyle od zastępowania kota w obejściu nadają się swietnie.
I to jest pies a nie te zasrane mutanty buldożki francuski czy mopsy, k🤬a pełno tego po osiedlach tumany trzymają, charczy jak świnia, nic nie jest w stanie złapać tym płaskim ryjem, ledwo biega, nawet samo się nie rozmnaża bez pomocy. Za to dużo i często choruje na stawy serce nerki itd. Gdzie są ci zasrani obrońcy zwierząt zamiast bronić jakiś j🤬ych Wilków czy Lisów szkodników, to wzięliby się za hodowlę takich mutantów które tylko męczą się całe życie a z psem ma niewiele wspólnego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie