📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A kilka minut pozniej, piesek bedzie lizal po mordzie swoich wlascicieli.
Matt napisał/a:
A kilka minut pozniej, piesek bedzie lizal po mordzie swoich wlascicieli.
Albo spał z pańciem w jednym łóżeczku. Hehe.
Yolanda napisał/a:
Albo zmieni się w szczura z PI(e)S.
Politykę uprawiamy na innych portalach.
Na kanale Magia Natury na CenzoTubie jest jak Krokodyl wpierdala żywcem dzika. To jest dobre też tutaj
Ale pies ma frajdę
W pierwszym momencie myślałem, że określenie "szczur" odnosi się do kundla.
dennissliwa napisał/a:
I to jest pies a nie te jebane Yorki
Ty nie widziałeś chyba Yorka w akcji.. Sam się też śmiałem z tych psów, ale znajomego w stodołach ten pies pilnuje porzadku lepiej niż stado kotów. Myszy morduje regularnie, a i szczura w wielkości połowy psa potrafi zajebać. Szczur zrobił sobie gniazdo przy fudamentach budynku - a jebaniec york trzy dni siedział przy dzurze z której wychodził żeby go dopaść. O ile te psy są (subiektywnie) brzydkie, głupawe i niezrównoważone - o tyle od zastępowania kota w obejściu nadają się swietnie.
I to jest pies a nie te zasrane mutanty buldożki francuski czy mopsy, kurwa pełno tego po osiedlach tumany trzymają, charczy jak świnia, nic nie jest w stanie złapać tym płaskim ryjem, ledwo biega, nawet samo się nie rozmnaża bez pomocy. Za to dużo i często choruje na stawy serce nerki itd. Gdzie są ci zasrani obrońcy zwierząt zamiast bronić jakiś jebanych Wilków czy Lisów szkodników, to wzięliby się za hodowlę takich mutantów które tylko męczą się całe życie a z psem ma niewiele wspólnego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów