18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Akcja w kościele
Z................y • 2010-03-03, 14:54
Popryskał Jezusa dezodorantem podczas mszy.

Zgłoś
p................x 2010-03-03, 20:21
Zjeb Genetyczny to BMW to w jakiej skali ? 1:1000 ?
Zgłoś
Damianbeat 2010-03-03, 20:25 1
paix napisał/a:

Zjeb Genetyczny przed "oraz" nie dajemy przecinka. no ale cóż, nie jesteś przecież zjebem, podobnie jak twoi kuple, nie? i takie osobiste pytanko. po czym rozróżniacie dziewczyny wśród swojej topowej subkultury?

Hah, jak się dojebał... Panie humanisto- skoro Pan się tak dopierdala i jest Pan tak bezbłędnym polonistom, to może zdanie Pan by zaczynał z dużej litery?
Wymagasz od kogoś perfekcji, więc sam nie rób błenduf!!!
Zgłoś
Alloc 2010-03-03, 20:35
U arabów juz by był martwy..
Zgłoś
necrofallus 2010-03-03, 20:38 3
@thc

Twoja ksywa mówi sama za siebie, pewnie nawet nie wiesz co to thc...oczywiście zaraz pewnie wkleisz mi tutaj wikipedię, żeby udowodnić sam nie wiem co. Sądząc jednak po twojej wypowiedzi jesteś skończonym idiotą i w dodatku sieciowym napinaczem.. czyli nic fajnego generalnie.
Zgłoś
Z................y 2010-03-03, 21:06
@Paix
W mniejsze coś jak twój penis.
Zgłoś
r................b 2010-03-03, 21:24
wierze w boga, wierze ze cos jest ponad nami, choc nie praktukuje - z roku na rok coraz dalej od tego. ale za takie cos splunelambym w twarz. boje sie naszej przyszlosci jesli takie rzeczy sie dzieja, spogladajac w tyl, uwazam ze jedyne co nam pomogalo przetrwac ciezkie chwile jako narodowi to byla wiara... a co bedzie za kilka lat ?
Zgłoś
Rience 2010-03-03, 21:50
Gratuluje jesteś 'hardkorem'. A teraz idź pan w chuj.
Zgłoś
Furronica 2010-03-03, 21:56 1
Ale fajnie się kłócicie - aż miło poczytać. Mam jednak do Was jedno zasadniczy pytanie: dlaczego nie obruszacie się na zespoły metalowe, które notorycznie umieszczają sobie w teledyskach bądź na koncertach gnijące/płonące/nagie zwłoki/dziewice/kozły na krzyżach/pentagramach/hulajnogach*, a pierwszy lepszy kretyn z dezodorantem w ręku wywołuje w Was tak wielkie wzburzenie? Dlatego, że zrobił to w kościele, na mszy? Czyli - idąc tym tokiem rozumowania - gdyby popsikał sobie Jezusa w parku/na koncercie/w cyrku* to wszystko byłoby ''ox'n'spox''?

* - niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać
Zgłoś
Z................y 2010-03-03, 22:01 4
@Rehaab
Następny filmik będzie na hard wycieranie dupy biblią.
Wtedy pączkujący mocherze jebniesz na zawał przed kompem.

@Furronica.
Pierdol ich wszystko to katolicy wierni o kurwa aniołowie, a cieszą mordy nad każdy sadystycznym filmikiem jak cierpi druga osoba lub zwierzę.
Zgłoś
Furronica 2010-03-03, 23:14 3
Zjeb Genetyczny napisał/a:

Furronica. Pierdol ich wszystko to katolicy wierni o kurwa aniołowie, a cieszą mordy nad każdy sadystycznym filmikiem jak cierpi druga osoba lub zwierzę.

No, tu się z Tobą kolego nie zgodzę - akurat na zwierzątka to oni są bardzo uczuleni Ale, fakt, ludzi to krzywdziliby dziesiątkami.
Zgłoś
r................b 2010-03-03, 23:21
@zjebie: czuj sie trendi

[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-03-04, 02:43 ]
więcej proszę nie dyskutować o komentarzach Zjeba genetycznego (nick mu wystarczy)

Zgłoś
kicek016 2010-03-03, 23:40
przeraza mnie rosnaca tendencja do obrony katolicyzmu na sadisticu. tak sie spytam: co jest kurwa? do czego szacunek, do pierdolonej figurki trupa na krzyzu? do bandy schizofremikow nie majacej nic do roboty oprocz mentalnego masturbowania sie w jakichs sredniowiecznych swiatyniach. pierdole, unioslem sie, chuj w dupe religii, kazdej, ale katolicyzmowi najglebiej!
co to filmiku to i tak chujowy niestety
Zgłoś
Scarlet 2010-03-04, 0:17 1
rehaab napisał/a:

ale za takie cos splunelambym w twarz.

a co on takiego zrobił? spryskał kawałek rzeźby dezodorantem? myślałam, że ludzie czczą boga a nie jego wizerunek

mnie to nawet rozbawiło. przypomniały mi się stare lata szkolne i rekolekcje w kościele, gdzie chłopcy świecili jezusowi po jajach laserem, a dziewczyny zostawiały tony łupek od słonecznika

Zgłoś
Matuch90 2010-03-04, 2:04
Ciekawe czy buraki mieli erekcje ? Żałosne chujki.
Zgłoś
donjack 2010-03-04, 8:13
Tępe chuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów