📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zjeb Genetyczny to BMW to w jakiej skali ? 1:1000 ?
paix napisał/a:
Zjeb Genetyczny przed "oraz" nie dajemy przecinka. no ale cóż, nie jesteś przecież zjebem, podobnie jak twoi kuple, nie? i takie osobiste pytanko. po czym rozróżniacie dziewczyny wśród swojej topowej subkultury?
Hah, jak się dojebał... Panie humanisto- skoro Pan się tak dopierdala i jest Pan tak bezbłędnym polonistom, to może zdanie Pan by zaczynał z dużej litery?
Wymagasz od kogoś perfekcji, więc sam nie rób błenduf!!!
@thc
Twoja ksywa mówi sama za siebie, pewnie nawet nie wiesz co to thc...oczywiście zaraz pewnie wkleisz mi tutaj wikipedię, żeby udowodnić sam nie wiem co. Sądząc jednak po twojej wypowiedzi jesteś skończonym idiotą i w dodatku sieciowym napinaczem.. czyli nic fajnego generalnie.
Twoja ksywa mówi sama za siebie, pewnie nawet nie wiesz co to thc...oczywiście zaraz pewnie wkleisz mi tutaj wikipedię, żeby udowodnić sam nie wiem co. Sądząc jednak po twojej wypowiedzi jesteś skończonym idiotą i w dodatku sieciowym napinaczem.. czyli nic fajnego generalnie.
@Paix
W mniejsze coś jak twój penis.
W mniejsze coś jak twój penis.
wierze w boga, wierze ze cos jest ponad nami, choc nie praktukuje - z roku na rok coraz dalej od tego. ale za takie cos splunelambym w twarz. boje sie naszej przyszlosci jesli takie rzeczy sie dzieja, spogladajac w tyl, uwazam ze jedyne co nam pomogalo przetrwac ciezkie chwile jako narodowi to byla wiara... a co bedzie za kilka lat ?
Ale fajnie się kłócicie - aż miło poczytać. Mam jednak do Was jedno zasadniczy pytanie: dlaczego nie obruszacie się na zespoły metalowe, które notorycznie umieszczają sobie w teledyskach bądź na koncertach gnijące/płonące/nagie zwłoki/dziewice/kozły na krzyżach/pentagramach/hulajnogach*, a pierwszy lepszy kretyn z dezodorantem w ręku wywołuje w Was tak wielkie wzburzenie? Dlatego, że zrobił to w kościele, na mszy? Czyli - idąc tym tokiem rozumowania - gdyby popsikał sobie Jezusa w parku/na koncercie/w cyrku* to wszystko byłoby ''ox'n'spox''?
* - niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać
* - niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać
@Rehaab
Następny filmik będzie na hard wycieranie dupy biblią.
Wtedy pączkujący mocherze jebniesz na zawał przed kompem.
@Furronica.
Pierdol ich wszystko to katolicy wierni o kurwa aniołowie, a cieszą mordy nad każdy sadystycznym filmikiem jak cierpi druga osoba lub zwierzę.
Następny filmik będzie na hard wycieranie dupy biblią.
Wtedy pączkujący mocherze jebniesz na zawał przed kompem.
@Furronica.
Pierdol ich wszystko to katolicy wierni o kurwa aniołowie, a cieszą mordy nad każdy sadystycznym filmikiem jak cierpi druga osoba lub zwierzę.
Zjeb Genetyczny napisał/a:
Furronica. Pierdol ich wszystko to katolicy wierni o kurwa aniołowie, a cieszą mordy nad każdy sadystycznym filmikiem jak cierpi druga osoba lub zwierzę.
No, tu się z Tobą kolego nie zgodzę - akurat na zwierzątka to oni są bardzo uczuleni Ale, fakt, ludzi to krzywdziliby dziesiątkami.
@zjebie: czuj sie trendi
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-03-04, 02:43 ]
więcej proszę nie dyskutować o komentarzach Zjeba genetycznego (nick mu wystarczy)
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-03-04, 02:43 ]
więcej proszę nie dyskutować o komentarzach Zjeba genetycznego (nick mu wystarczy)
przeraza mnie rosnaca tendencja do obrony katolicyzmu na sadisticu. tak sie spytam: co jest kurwa? do czego szacunek, do pierdolonej figurki trupa na krzyzu? do bandy schizofremikow nie majacej nic do roboty oprocz mentalnego masturbowania sie w jakichs sredniowiecznych swiatyniach. pierdole, unioslem sie, chuj w dupe religii, kazdej, ale katolicyzmowi najglebiej!
co to filmiku to i tak chujowy niestety
co to filmiku to i tak chujowy niestety
rehaab napisał/a:
ale za takie cos splunelambym w twarz.
a co on takiego zrobił? spryskał kawałek rzeźby dezodorantem? myślałam, że ludzie czczą boga a nie jego wizerunek
mnie to nawet rozbawiło. przypomniały mi się stare lata szkolne i rekolekcje w kościele, gdzie chłopcy świecili jezusowi po jajach laserem, a dziewczyny zostawiały tony łupek od słonecznika
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów