📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie biorąc pod uwage przekonań to co zrobil jest nie na miejscu.
ja bym mu tą łape połamał, nie musi wierzyć ale powinien wiedzieć że religie sie szanuje.
ja bym mu tą łape połamał, nie musi wierzyć ale powinien wiedzieć że religie sie szanuje.
Ściema czy nie ściema, ale szacunek dla innych ludzi i ich wierzeń/przekonań/tradycji powinien być.
@ Zjeb Genetyczny, to jakiś Twój znajomy? Jeśli tak to współczuję kumpli.
Nie.
Moi kumple nie są idiotami, zamiast dezodorantu użyli by z pewnością spreju czarnego lub powiesili zdechłego kota.
Ale do kościoła nie chodzimy bo tam nudno, zimno, oraz stare kurwy zamiast młodych dup i strata czasu wolę z kumplami wypić piwko lub winko w parku zagadując piękne dziewczyny.
Moi kumple nie są idiotami, zamiast dezodorantu użyli by z pewnością spreju czarnego lub powiesili zdechłego kota.
Ale do kościoła nie chodzimy bo tam nudno, zimno, oraz stare kurwy zamiast młodych dup i strata czasu wolę z kumplami wypić piwko lub winko w parku zagadując piękne dziewczyny.
Zjeb Genetyczny przed "oraz" nie dajemy przecinka. no ale cóż, nie jesteś przecież zjebem, podobnie jak twoi kuple, nie? i takie osobiste pytanko. po czym rozróżniacie dziewczyny wśród swojej topowej subkultury?
paix napisał/a:
Zjeb Genetyczny i takie osobiste pytanko. po czym rozróżniacie dziewczyny wśród swojej topowej subkultury?
po Dupci i Piersiach.
OH AH!!! <mdleje>
OH AH!!! <mdleje>
lecą na moje beemwe z raichu.
Mają blond włosy, różowe sweterki, miniówki i białe kozacki oraz
lecą na moje beemwe z raichu.
Cytat:
aha
GooseKat- Hitlera też byś szanował za przekonania? Bo tak się składa że religie i hitler mają podobną liczbe ofiar które zgineły w imie ich przekonań.
Długowłosy pierdolony brudas. Tacy ludzie jak ten z filmiku jak ostatnie cioty wyglądają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów