Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utrudnili im powrót do domu? A to niby dlaczego? Teraz będą popierdalać na nogach i docenią wygody kanapy.
I to jest piękne. Nie słuchasz poleceń, dyskutujesz, masz swoje jakieś głupawe pomysły? Wpierdol. Powinno się to przenieść na naszą rzeczywistość. Dyskutujący z policją burak jakby dostał po ryju, od razu byłby chętny do współpracy.
Utrudnili im powrót do domu? A to niby dlaczego? Teraz będą popierdalać na nogach i docenią wygody kanapy.
Już czujesz się spełniony posłuszny niewolniku?
Już czujesz się spełniony posłuszny niewolniku?
Jesteś debilem od urodzenia czy od momentu jak spadłeś z nocnika? Jak JEDYNĄ skuteczną metodą jak na razie jest siedzenie na dupie w domu, to debile muszą sobie pojeździć, połazić bo oni są kurwa ponad wszystkim. Niech ich kurwa mać leją aż do kości, niech ich nawet zabiją i wrzucą do rowu. Jak ktoś ma wszystkich w dupie, to niech zdycha.
Jesteś debilem od urodzenia czy od momentu jak spadłeś z nocnika? Jak JEDYNĄ skuteczną metodą jak na razie jest siedzenie na dupie w domu, to debile muszą sobie pojeździć, połazić bo oni są kurwa ponad wszystkim. Niech ich kurwa mać leją aż do kości, niech ich nawet zabiją i wrzucą do rowu. Jak ktoś ma wszystkich w dupie, to niech zdycha.
Kolega wyżej Dobrze napisał. Jestes jebanym niewolnikiem. Masz tak wyprany mózg że o ja pierdole. Widać gołym okiem że jesteś konfidentem. Więcej oglądaj telewizji i dalej im wierz. Od kiedy polityk mówi prawdę? Jesteś głąbem jak typowy moher. To co w telewizji powiedzą tak musi być. Boże, jak jak takich ludzi twojego pokroju nienawidzę. Dla mnie jesteś najzwyklejszą konfiturą która dzowni na psy bo ktoś wyszedł z domu. Elo frajerze i żebyś kurwa tego wirusa złapał i zdechł.
I to jest piękne. Nie słuchasz poleceń, dyskutujesz, masz swoje jakieś głupawe pomysły? Wpie**ol. Powinno się to przenieść na naszą rzeczywistość. Dyskutujący z policją burak jakby dostał po ryju, od razu byłby chętny do współpracy.
Utrudnili im powrót do domu? A to niby dlaczego? Teraz będą popie**alać na nogach i docenią wygody kanapy.
Oby Ci bagiety wpierdoliły, widać, że lubisz. Powodzenia. W końcu trafisz na pokurwieńców, którzy jebną Ci za krzywe spojrzenie, oczywiście w świetple "prawa".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów