Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem reakcji kierowców na tych hulajnogarzy, pedalarzy, motocip itp. Przecież jak takiemu przyjebiecie, to nic wam się nie stanie! Ubezpieczenie pokryje koszty, satysfakcja, że go zajebaliście, filmik z kamerki na Sadola, mnóstwo piwek, same profity. To po co się bez sensu wkurwiać???
Czyje ubezpieczenie to pokryje? Pizdy z hulajnogi co może nawet prawka nie ma i chuj się zna na przepisach a jeździ po drogach? Operator tego szmelcu nie bierze odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez użytkowników. Tak samo jest z rowerzystami. Powodzenia w sprawie cywilnej. No chyba, że chcesz ze swojego AC fundować nam filmy z takich akcji
Dlatego jestem przeciwna zakazowi hulajnóg. To świetny eliminator debili. Na swojej hulajce zrobiłam już ponad 800km i ani jednej gleby nie zaliczyłam.
Trzeba być naprawdę kretynem i nie mieć wyobraźni żeby się na tym wychrzanić.
Można być np. najebanym ale wsiadając na taką hulajnogę po % to w sumie kretyn/debil na dzień dobry.
Nawet hulajnoga nie rozjebana i gotowa to zabicia kolejnego debila.
Dlatego jestem przeciwna zakazowi hulajnóg. To świetny eliminator debili. Na swojej hulajce zrobiłam już ponad 800km i ani jednej gleby nie zaliczyłam.
Trzeba być naprawdę kretynem i nie mieć wyobraźni żeby się na tym wychrzanić.
pierwszą zaliczyłem mając niespełna 3k km. Wszystko przed tobą <3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów