📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tych debili na hulajnogach nawet bardziej nienawidze niz motopizdy...
o to nie miało czasem wypierdalać na ulice? Bo coś tam z pół roku temu mówili a po Warszawie gania tego po chodnikach hurtowo...
jak mnie wkurwiają ci wszyscy ludzie, co z impetem walą tyłem głowy w beton. jebane pedały jebać ich
nowynick napisał/a:
o to nie miało czasem wypierdalać na ulice? Bo coś tam z pół roku temu mówili a po Warszawie gania tego po chodnikach hurtowo...
Miało po prostu wypierdalać.
Ja pierdolę. Odcięło go na dłużej, niż mnie po wypadku przy 140km/h
Nie rozumiem reakcji kierowców na tych hulajnogarzy, pedalarzy, motocip itp. Przecież jak takiemu przyjebiecie, to nic wam się nie stanie! Ubezpieczenie pokryje koszty, satysfakcja, że go zajebaliście, filmik z kamerki na Sadola, mnóstwo piwek, same profity. To po co się bez sensu wkurwiać???
Dlatego jestem przeciwna zakazowi hulajnóg. To świetny eliminator debili. Na swojej hulajce zrobiłam już ponad 800km i ani jednej gleby nie zaliczyłam.
Trzeba być naprawdę kretynem i nie mieć wyobraźni żeby się na tym wychrzanić.
Trzeba być naprawdę kretynem i nie mieć wyobraźni żeby się na tym wychrzanić.
Przypadkiem to nie jest jagielońskie w krakowie ?
Ps. tak, kolega pyta.
Ps. tak, kolega pyta.
Jest cień szansy że typ umrze.
nowynick napisał/a:
Zrobili dokładnie na odwrót, zakazali jeździć po ulicach i wygonili na chodniki aby więcej było takich filmików.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów