📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Facet źle skoczył, stąd to odbicie. Gdyby uderzył w poduchę w pozycji półleżącej nie doszłoby do tego. Oczywiście trudniej jest "lecieć" leżąc, czy półleżąc niż pionowo, ale strażacy mają ustawić poduchę tak, żeby w nią spadł półleżąc bez uszczerbku.
Nie rozumiem po chuj w ogóle skakał, skoro widział że ma pod sobą ustawioną poduszkę? Gdyby chciał się zabić skoczył by metr w bok, tacy mnie wkurwiają najbardziej bo robią nadzieje na fajne lądowanie, a później nic z tego nie wychodzi.
Nie rozumiem po ch*j w ogóle skakał, skoro widział że ma pod sobą ustawioną poduszkę? Gdyby chciał się zabić skoczył by metr w bok, tacy mnie wk***iają najbardziej bo robią nadzieje na fajne lądowanie, a później nic z tego nie wychodzi.
Ty też wiesz że masz poduszkę w aucie, a tak naprawdę to atrapa
lubię w filmikach z kaotic'a to, że tuż przed akcją pojawia się ich reklamówka przelatująca przez ekran... to pozwala mi się skupić w odpowiedniej chwili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów