📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zdun napisał/a:
w sam raz na raz
zajebista dupa. Przykuć do łóżka i jazda.
W końcu jakieś nagranie, które nie zostało urwane w najlepszym momencie.
wszyscy którzy by "brali i robili"- w CV sobie jeszcze wpiszcie że macie stulejkę...
Słaba wyjebka. Miałem nadzieję, że chociaż nadzieje się analnie na nogę od krzesła...
Bourbonable napisał/a:
zajebista dupa. Przykuć do łóżka i jazda.
Serio wszystkie przed tobą sp🤬alają?
camelight74 napisał/a:
Serio wszystkie przed tobą sp🤬alają?
tylko te przytomne.
Halman napisał/a:
wszyscy którzy by "brali i robili"- w CV sobie jeszcze wpiszcie że macie stulejkę...
masz z takiego tytułu jakieś upusty w klubie zgrzybiałych meneli ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie