📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie do końca rozumiem jak one zaplanowały końcowy efekt sztuczki....
kapelan_szturmowy napisał/a:
nie do końca rozumiem jak one zaplanowały końcowy efekt sztuczki....
Widzisz, to nie jest problem, że tego nie rozumiesz, problemem jest to, że one same nie wiedziały jaki był plan
marcineker napisał/a:
Widzisz, to nie jest problem, że tego nie rozumiesz, problemem jest to, że one same nie wiedziały jaki był plan
Niby jaki plan? Jedyny plan jaki te pustaki mają we łbach, to dać dupy czarnuchowi.
alucard321 napisał/a:
Niby jaki plan? Jedyny plan jaki te pustaki mają we łbach, to dać dupy czarnuchowi.
musisz mieć biedne życie seksualne, jeśli dwie białe, ładne , a zarazem głupie dupy odpierdalające cos idiotycznego skojarzyły Ci się z dawaniem dupy czarnemu.
Chcesz nam coś więcej powiedzieć?
Jakieś doświadczenia z wujkiem księdzem? Kochający inaczej tatuś? Starszy brat "macho gej"?
Misiek_KRK napisał/a:
musisz mieć biedne życie seksualne, jeśli dwie białe, ładne , a zarazem głupie dupy odpierdalające cos idiotycznego skojarzyły Ci się z dawaniem dupy czarnemu.
Chcesz nam coś więcej powiedzieć?
Jakieś doświadczenia z wujkiem księdzem? Kochający inaczej tatuś? Starszy brat "macho gej"?
Nie każdy ma takie same doświadczenia jak ty. Przykro mi z twojego powodu. Są ludzie do których możesz udać się po pomoc.
/\
I
I
I
W drodze do przedszkola, czy to już na przerwie śniadaniowej się pokłóciliście???
No raz raz.... Jeden drugiemu buziaczek w policzek i na leżaczki...
I
I
I
W drodze do przedszkola, czy to już na przerwie śniadaniowej się pokłóciliście???
Osoba, która przerobiła utwór na nagraniu (M. Jackson - Beat It) to jebany psychopata, mordujący gust muzyczny. Lubię to!
Gluzik napisał/a:
/\
I
I
I
Przecież ja się nie kłócę a nawet pomoc próbuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów