Co robią rosyjskie dziewczyny w Rosji jak wyjdą na dwór?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógłbym pochwalić laski no ale przecież to sadistic, więc cóż mogę powiedzieć : ruchałbym !!!
Ale ta brunetka jest słodka.
Jedna jest Supermanką.
Chwile się pogimnastykowały i już jakie rzesze klientów czekają.
Coś mi się wydaje, że te oklaski to tak naprawdę odgłosy spuszczania komuś wpierdolu, w końcu russia.
Coś mi się wydaje, że te oklaski to tak naprawdę odgłosy spuszczania komuś wpierdolu, w końcu russia.
Piwo dla dziewczyn! Przynajmniej nie chodzą najebane i wiecznie poobijane jak reszta ich narodu
Super dziewczyny! Lepsze wygibasy na rurkach, niż napierdalanie się pod blokiem:)
niby cycków nie ma ale też jest zajebiście
Jak tak patrze na te wszystkie filmy z Rosji, to dochodze do wniosku, że urodzić się tam tam to zajebista odpowiedzialność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów